CaddeCem Yılmaz piyano bağışladı

Cem Yılmaz piyano bağışladı

25.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Son filmi ‘Arif V 216’de yer alan piyanoyu üç öğrenci için bağışlayan Cem Yılmaz, “Satıp parasını yemeyin, döverim bak” diyerek takıldı.

Cem Yılmaz piyano bağışladı

Cem Yılmaz, ‘Arif V 216’ filminde kullanılan piyanoyu, güzel sanatlarda okuyan üç öğrenciye bağışladı. Gökay adlı takipçisinin istediği üzerine komedyen, enstrümanın sahibi Zuhal Müzik’le iletişime geçti. Twitter’dan açıklama yapan Yılmaz, “Size ayarlıyoruz” diyerek, hayranını etiketledi.

Haberin Devamı
Cem Yılmaz piyano bağışladı
Daha sonra takipçisine takılan komedyen, “Satıp parasını yemeyin, döverim bak. Piyanoyu bulan sizi de bulur. Filmim yakında çıkıyor diye, sempatik görünmek için öğrenci arkadaşlarıma söz verdiğim piyanoyu takdir ediyorum. Sanat için sanat... Sağ olasın Twitter” diyerek, espri yaptı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler