Cadde CEM YILMAZ'IN TWITTER HEDEFİ

CEM YILMAZ'IN TWITTER HEDEFİ

25.03.2015 - 20:37 | Son Güncellenme:

Önceki akşam bir ödül törenine katılan şovmen Cem Yılmaz, sosyal medyadaki popüleritesinin giderek yükseldiğini belirterek ‘Hedefim 10 milyon takipçi’ diye konuştu.

CEM YILMAZIN TWITTER HEDEFİ

Türk sinemasının duayen isimleri ve sanat dünyasının genç yetenekleri önceki akşam 100. yılında Türk sinemasının ‘On’ları’ adlı ödül töreninde bir araya geldi. Geceye katılanlar arasında şovmen Cem Yılmaz da vardı. İki farklı dal ve 3 filmiyle ödüllendirilen Cem Yılmaz tören öncesi, Türk sinemasına gönül veren sizlerle böyle bir geceyi yaşayacağız birazdan. Ödül inşallah uzun ömürlü olur. Bende adaylardan biriyim bu arada” dedi. Yılmaz, sosyal medyada en çok takip edilen kişi olmasıyla ilgili olarak ise “Çok değişik her gün bununla uyanıyorum bakıyorum kaç oldu falan” diyerek şaka yaptı. Bu arada telefonundan Twitter hesabına bakan Yılmaz, ‘‘8 bin 800 takipçim varmış. Ve hedefim var ben o hedefi Twitter olmadan koymuştum hayatımda. 10 milyon olacağım diye çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Torpil teşekkürü

Yılmaz, ‘En İyi Komedi Filmi dalında’ 10 film arasında rol aldığı ve yönetmenliğini yaptığı ‘Vizontele’, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ ve ‘Hokkabaz’la ödüllerini alarak, “Artık torpil kimden geldiyse 10 filmden üçünde ben oynuyorum. Eğer filminizin böyle bir ödül töreninde yer almasını istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Yani cast çalışmaları sırasında kimi düşüneceğinizi gösteriyor, şans faktörünü arttırıyorum’’ sözleri salonu kahkahaya boğdu.

Yeni film müjdesi

Şovmen, ENBE Orkestrası eşliğinde Hülya Avşar’la karşılıklı oynadı. Bir ara sahneye atlayarak dans eden Yılmaz, meslektaşı Ata Demirer’le sohbet etti. Oyuncu, ”Mayıs ayında yeni filme başlayacağız inşallah. Yeni tarzımda filmle alakalı biraz’’ şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kemal üzerinden prim yapıyor

Cem Yılmaz sosyal medyadan oğlunun fotoğraflarını paylaşmasıyla ilgili, “O fotoğrafları bana kuzenim gönderdi. Heyecanlandım paylaştım, birazcıkta takipçi sayımı arttırmak için’ dedi.

Salman: Cem saray soytarısı

Usta oyuncu İlyas Salman, törende, şovmen Cem Yılmaz için polemik yaratacak sözler sarfetti. Gürcistan’da çektiği filmde nehire atlama sahnesinde dublör kullanmadığı için kaza geçirdiğini söyleyen ve geceye sağ ayağı topallayarak gelen sanatçı, ‘’Bizim orada kurda demişler ki ensen neden kalın o da demiş ki kendi işimi kendim görürüm. O yüzden dublör istemedim. Su kanalına düştüm ve kemiğim kırıldı. Kalıcı bir sorun yok, kalıcı sorunum insanlığım” dedi. Salman 10 yılın en iyi filmi olarak ödül alan “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmi için, ‘’Gördüğüm en saçma filmdi. O film bu ödülü hak etmedi. Bu olay ve o ödül turistik bir ticarettir’’ şeklinde konuştu. Cem Yılmaz’ın aldığı ödüller için ise, ‘’Zaten söylemiştim o saray soytarısı’’ açıklamasını yaptı.

"EVİMİN BORCUNU ÖDEYEMİYORUM"

Gecenin davetlileri arasında yer alan Türk sinemasının duayen ismi Ayşen Gruda, ‘En İyi On Komedi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. ‘Tosun Paşa’, ‘Gırgıriye’. ‘Çiçek Abbas’ ve ‘Hababam Sınıfı’ gibi Türk sinemasının unutulmaz filmlerinde rol alan Gruda, ‘Telif hakkımı istiyorum. Evimin borcunu ödeyemiyorum. Bunun dünyada çok örneği var ve bende hakkım olan telifi istiyorum.’ dedi.

Haberin Devamı

CEM YILMAZIN TWITTER HEDEFİ

Şeffaf Hatice

Hatice Şendil de önceki akşam ‘100. yılında Türk Sineması’nın ‘En İyi On’ları’ ödül törenine katıldı. Sevgilisi Burak Sağyaşar’la aşk pozları veren Hatice Şendil giydiği siyah transparan kıyafe- tiyle göz doldurdu. Flaşlar patlayınca iç çamaşırı ortaya çıkan genç oyuncu, mutlu olduğunu söyledi.

‘Onurum geri verildi’

Oyuncu Perran Kutman’da ödül sevinci yaşayan isimler arasındaydı. ‘En iyi Komedi Oyuncusu’ dalında ödülün sahibi olan Kutman, yaptığı konuşmada, “Bu zamana kadar hayatta yer aldığım dizilerin ikisi yayından kaldırılarak onurum kırılmıştı. Fakat ilkinde de ve son aile dizimin akabinde de bu ödülü alarak onurum geri verildi. O yüzden çok mutluyum” dedi.

CEM YILMAZIN TWITTER HEDEFİ

Yan yana gelmediler

Ödül töreninde ilginç bir buluşma yaşandı. Davete hasta olarak katılan oyuncu Nebahat Çehre yıllardır düşman olduğu bilinen Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney’le karşılaştı. İkili gecede aynı kategoride ödül almadığı için yan yana gelmedi.

Haberin Devamı

Algöz’den müzik ziyafeti
Oyuncu Zafer Algöz de gecede, şarkı söyledi. Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘100. yılında Türk Sineması’nın en iyi ‘On’lar’ı adlı gecede Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya’yla sahneye çıkan Algöz, performansıyla göz doldurdu. Bergüzar Korel’in ‘Fırat’ türküsünü okuduğu gecede, Sarıkaya ‘Firuze’ şarkısını seslendirirken, Zafer Algöz ise Barış Manço’nun şarkısı ‘Dağlar Dağlar’ı okudu.

Ödülü Memet Ali Alabora için aldı
Gecede Meltem Cumbul, ‘En İyi On Drama Kadın Oyuncu’ ödülünü alırken, “Bu ödülü bütün oyuncu hakları, set işçileri ve Memet Ali Alabora için almak istiyorum” dedi.

EN İYİ ON DRAMA FİLMİ
Susuz Yaz, Eşkıya, Selvi Boylum Al Yazmalım, Yol, Sürü, Umut, Masumiyet, Muhsin Bey, Gelin, Bir Zamanlar Anadolu’da

EN İYİ ON YÖNETMEN

Atıf Yılmaz, Halit Refiğ Metin Erksan, Nuri Bilge Ceylan, Lütfi Ömer Akad, Şerif Gönen,Yavuz Turgul Yılmaz Güney, Zeki Demirkubuz, Zeki Ökten

Haberin Devamı

EN İYİ ON SENARYO

Masumiyet,Babam ve Oğlum,Susuz Yaz, Aşkıya, Kış Uykusu, Muhsin Bey, Selvi Boylum al Yazmalım, Sürü, Yol, Züğürt Ağa

EN İYİ ON DRAMA - KADIN

Fatma Girik, Filiz Akın, Hülya Avşar, Müjde Ar, Nebahat Çehre, Meltem Cumbul, Zuhal Olcay,Türkan Şoray, Selda Alkor

EN İYİ ON DRAMA - ERKEK

Ayhan Işık, Çetin Tekindor, Fikret Hakan, Fikret Kuşkan, Haluk Bilginer, Kadir İnanır, Tarık Akan, Tuncel Kurtiz
Şener Şen, Yılmaz Güney

EN İYİ ON KOMEDİ FİLMİ

Hababam Sınıfı, Züğürt Ağa, Vizontele, Eyyvah Eyvah, Çiçek Abbas Her Şey Çok Güzel Olacak, Hokkabaz, Kapıcılar Kralı, Arabesk,Turist Ömer

EN İYİ ON KOMEDİ KADIN

Adile Naşit, Ayşen Gruda, Binnur Kaya, Demet Akbağ,
Demet Evgar, Mürüvvet Sim,
Nevra Serezli, Perran Kutman
Suna Pekuysal, Yasemin Yalçın

EN İYİ ON KOMEDİ - ERKEK

Ata Demirer, Cem Yılmaz, Engin Günaydın, İlyas Salman, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Sadri Alışık, Şener Şen, Halit Akçatepe, Zeki Alasya