Cadde Cemal Can Canseven kimdir, nereli, yaşı kaç? Cemal Can Canseven hayatı...

Cemal Can Canseven kimdir, nereli, yaşı kaç? Cemal Can Canseven hayatı...

28.03.2021 - 19:32 | Son Güncellenme:

Cemal Can Canseven ismi, Survivor yarışmasıyla dikkatleri çekmişti. Youtuber Danla Bilic'in yakın arkadaşı olan Cemal Can, sezonun şampiyonu olmuştu. Ardından dijital platform dizisiyle son dönemin popüler ismi haline geldi. Sevenler, Cemal Can Canseven aslen nereli, boyu kaç, mesleği ne sorularını yöneltmeyi sürdürüyor.

Cemal Can Canseven kimdir, nereli, yaşı kaç Cemal Can Canseven hayatı...

Şu sıralar Aleyna tilki ile yer aldığı dizi ile çok konuşulan Cemal Can Canseven, şarkı çıkardı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2021'de şampiyon olmuştu. Sempatik halleriyle yarışma boyunca kendini sevdiren Canseven, Survivor 2021'e konuk oluyor. İşte, Cemal Can Canseven biyografisi...

Haberin Devamı

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Canseven, İzmir'de dünyaya geldi ve 24 yaşındadır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite nedeniyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. sonrasında okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

Sosyal medya fenomenlerinden Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır. Cemal Can Canseven Survivor 2020’nin şampiyonu olmuştur. 2021 Mart'ta Kahraman adında şarkısını çıkarmıştır. Başarılı isim 1.86 boyundadır.