Cadde ÇEMBER:KABUS filmi oyuncuları kimler? Çember:Kabus filmi konusu ve karakterleri...

ÇEMBER:KABUS filmi oyuncuları kimler? Çember:Kabus filmi konusu ve karakterleri...

16.05.2022 - 20:33 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Çember:Kabus filmi konusu ve oyuncu kadrosy araştırma konusu olmaya devam ediyor. Başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin'in yer aldığı Çember:Kabus filmi bu akşam TV'de ilk kez Kanal D'de...

ÇEMBER:KABUS filmi oyuncuları kimler Çember:Kabus filmi konusu ve karakterleri...

Çember:Kabus filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor. TV'de ilk kez ekrana gelecek olan Çember:Kabus filminin yönetmen koltuğunda Ömer Baykul oturuyor. Başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin'in yer aldığı Çember:Kabus bu akşam Kanal D'de! İşte Çember:Kabus filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

ÇEMBER:KABUS FİLMİ OYUNCULARI

Özgürcan Çevik

Tuvana Türkay

Serdar Orçin

Berçeste Kitapçı

Kahraman Sivri

Nihan Şahenk

Dilan Düzgüner

Selin Dumlugöl

Cansu Yeşim Aldoğan

ÇEMBER:KABUS FİLMİ KONUSU

Hakan, onlarca tanığın önünde, daha önce tutukladığı eski bir uyuşturucu satıcısını tartaklar. Ertesi gün olay yerine geldiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yakın mesafeden üç mermi ile öldürülen kişi yıllar önce tutukladığı uyuşturucu satıcısı ve dün kavga ettiği Necip Gümüşçü’den başkası değildir.

Ekip ile birlikte diğer olası şüphelileri araştırırken, cinayet silahında Hakan’ın parmak izlerinin bulunmasıyla Hakan birden baş şüpheli haline gelir. Hakan’ın masumiyetine inanan Serdar, Hakan’a tuzak kurulduğundan şüphelenmektedir, bu yüzden Hakan’ın kaçmasını sağlar. Özel birim Hakan’ın adını temize çıkarmak için soruşturmayı derinleştirdikçe; her delil parçası Hakan’ı işaret etmeye başlar. Hakan’ın kaçmasına yardımcı olan Serdar, inancını yitirip Hakan’ın peşine düşerken, hala Hakan’a inanan Zeynep, adamın masumiyetini ispatlamak için elinden geleni yapmaya çalışır.

Haberin Devamı

ÇEMBER FİLM SERİSİ HAKKINDA

Çember, ANS Productions imzalı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği, senaryosunu İbrahim Altun ve Evren Oğuz'un birlikte yazdığı, başrollerini Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin'in paylaştığı, 3 Temmuz 2017 tarihinde Star TV'de yayına başlayan ve başrollerinde eski olarak Barış Bağcı, Serhat Kılıç, Pelin Akil, Olgun Toker ve Anıl Altan'ın olduğu aksiyon, gerilim ve polisiye türündeki Türk televizyon film serisidir.

2 sezondan oluşan seri, 20 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanan 11. bölümüyle Star TV'de final yapıp 2 yıl aradan sonra 5 Eylül 2021 tarihinde Kanal D'de yeniden yayına başlamıştır.