Cadde Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti!

Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti!

01.06.2022 - 12:01 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Vaktinin çoğunu eşi ve kızı Karla ile birlikte geçiren ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Eski şarkıcı, kendisine kötü yorumlarda bulunan bir takipçisini hem ifşa etti hem de tiye aldı.

Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu. Temmuz 2021'de ilk bebeğini dünyaya getiren 37 yaşındaki şarkıcı ve eşi, kızlarına 'özgür' ve 'güçlü' anlamına gelen 'Karla' adını vermişti.

Haberin Devamı

Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda MAG dergisine röportaj vermişti. Ünlü şarkıcı, "Anneliği bir cümleyle anlatır mısınız?" sorusuna, “Gitgide büyüyen ve derinleşen bir aşk diyebiliriz” demişti.

Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti

"HAYATIMI DEĞİŞTİRDİM"

Cemre Kemer, anne olmakla birlikte hayatının nasıl bir değişime uğradığı hakkında, "Hayatımı çok uzun süredir kendi düzenim ve disiplinim içinde yaşarken, bir anda bebeğimin saatleri, düzeni ve huzuruna göre değiştirdim. Sosyalleşmekten tutun, yediğime, içtiğime, uyuduğum uykuya kadar her şeye, onun doğrultusunda karar vermeye başladım. Beklentim de bu şekildeydi; çok şaşırıp afallamadım, kendimi uzun bir süre bu şekilde yaşamaya hazırlamıştım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan az çok bir farkındalığım vardı duruma” sözleriyle anlatmıştı.

Haberin Devamı

EŞİ VE KIZIYLA POZ VERDİ

Vaktinin çoğunu kızıyla geçiren ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Kemer, birkaç gün önce de eşi Emir Medina ve kızı Karla ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Fotoğraflarda babasının omzunda olan Minik Karla'nın bir yandan da annesinin saçlarını tutması gözden kaçmamıştı. Kemer-Medina ve kızlarının pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti

"MAKYAJSIZ GEZME ALLAH AŞKINA"

Sosyal medya kullanıcıları tarafından zaman zaman zayıflığı ile ilgili eleştirilere maruz kalan Cemre Kemer, son olarak bir takipçisinin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

37 yaşındaki ünlü isim, kendisine ilk olarak "Ne kadar çirkinsin ya makyajsız gezme Allah aşkına" diyen ardından da "Allah aşkına popon nerede" yazan takipçisine şu sözlerle yanıt verdi:

Babam da makyajsız gezme diyor. 'Bu ne kendine güvendir kızım' demişti en son.

Cemre Kemer takipçisinden gelen mesajları ifşa etti