Cadde Cenk Eren: Aşk şarkısı yazdım, aşk bekliyorum

Cenk Eren: Aşk şarkısı yazdım, aşk bekliyorum

15.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Cenk Eren, önceki akşam Cihangir sokaklarında görüntülendi. Yeni bir şarkı yazdığını söyleyen şarkıcı, 'aşk' soruları üzerine "Keşke olsa ama bulamıyorum. Önce aşk şarkıları geldi, kendisi de gelir herhalde bekliyoruz" dedi.

Cenk Eren: Aşk şarkısı yazdım, aşk bekliyorum

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı. Muhabirlerin “Cenk Bey neler yapıyorsunuz?” sorusuna şarkıcı, "Her şey yolunda, sahne yapıyoruz yeni bir şarkım var o çıkacak. Tabii ki ismi söylemiyoruz çünkü sürpriz. Söz ve müziği bana ait bir şarkı. Taşkın Sabah aranjesini yaptı. Biliyorsunuz ben daha çok slow adamıyım. Bu yaştan sonra çok hareketli şarkı yakışmıyor bize" dedi.

Haberin Devamı

"VAR TABİİ DÜN BULDUM"
Muhabirlerin, “Peki Cenk Bey aşk var mı? Bu aşk şarkıları aşk olmadan yazılmaz” sorusuna Eren, "Var tabii dün buldum hem de, yok yok şaka yapıyorum olursa siz görürsünüz zaten. Keşke olsa ama bulamıyorum. Önce aşk şarkıları geldi, kendisi de gelir herhalde bekliyoruz" diye konuştu.

"RAHAT HİSSEDİYORSA YAPSIN"
Muhabirlerin, “Gülşen’i nasıl buldunuz? Kıyafeti yakışmış mı?” sorusuna Eren, “Ben de ne zaman bu soruyu soracaksınız diye merak ediyordum. Gerçekten çok yakışmış ben orda en çok kıyafetine dikkat ettim. Diğer şeyi, kucağa oturma olayını kastediyorsan olur böyle şeyler. Sahne dünyasında kafaya takmamak lazım, kim ne istiyorsa onu yapsın. Gülşen kendini rahat hissediyorsa yapsın başka kimseye laf söz düşmez, ben bunu bilir bunu söylerim. Herkes kendinden sorumludur. Ben üçüncü kişiler hakkında hiç konuşmak istemiyorum bunu mutlaka yazın” dedi. 

Cenk Eren: Aşk şarkısı yazdım, aşk bekliyorum

Haberin Devamı

"UTANÇ DUYGUSU"
Okan Bayülgen, katıldığı TV programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişyi. Bayülgen, 'Tarafını Seç' programında şu açıklamayı yapmıştı; "Onları çöpe atıyorum, hepsini. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil..."

"Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence."

"ZAVALLI BÜCÜR"
Bayülgen'in bu sözlerine Cenk Eren'den cevap geldi. İsim vermeden oyuncuya ateş püsküren ünlü şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden çok sert bir açıklama yaptı. Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sen para için mekanını açan insanı üç kuruş daha fazla kazanacağım diye arkadan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı bücür... Tabii senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için böyle zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum hadi oradan, hadi oradan. Ah bir cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini de anlatsak.

Cenk Eren: Aşk şarkısı yazdım, aşk bekliyorum

Haberin Devamı

"Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu cevabı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır. İntikam değil ama unutmadığını bilmeni istedim. Hadi uğurlar olsun."

Yazarlar