Cadde Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

05.08.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Havaların ısınmasıyla ünlü isimler de tatil sezonunu açtı. Magazin dünyasının tanınmış simaları Bodrum ve Çeşme sahillerine akın etti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlülerden oyuncu Özgür Ozan ve iş insanı Murat Cevahir, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Ozan, oğlu Ali Demir ile jet-skiye binerken; Murat Cevahir de arkadaşlarıyla buluştu. Muza binen Cevahir ve arkadaşlarının keyifli anları böyle görüntülendi. İşte ünlü isimlerin tatilinden kesitler...

Çeşmede tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla magazin dünyasının tanınmış isimleri, soluğu tatilde aldı. Ege kıyılarında yorgunluk atan ünlülerin, deniz ve güneşin tadını çıkardığı anlar kameralara takıldı. Ailesiyle Çeşme'deki yazlığına giden oyuncu Özgür Ozan, küçük oğluyla jet-ski keyfi yaparken; iş insanı Murat Cevahir de arkadaşlarıyla muza bindi. Keyfi yerinde olan ünlü isimlerin deniz eğlencesi objektiflere böyle yansıdı.

Haberin Devamı

BABA OĞULUN JET-SKI KEYFİ

Kanal D'nin 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Hüsnü Çoban' karakterini canlandıran Özgür Ozan, yazı Çeşme'deki evinde geçiriyor. Önceki gün ailece bir beach'e giden Ozan, ilerleyen saatlerde küçük oğlu Ali Demir ile birlikte jet-skiye bindi. Oğlu için jet-skiye binen usta oyuncu, suyun üzerinde minik minik ilerleyerek oğlunu gezdirdi. 

Baba oğulun keyifli halleri objektiflere yansıdı. 2006 yılında Neslihan Uğur ile dünyaevine giren Özgür Ozan'ın, Ali Demir dışında Derin Deniz adında bir oğlu daha bulunuyor.

Çeşmede tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

"İNSANLARI BUNA NASIL İNANDIRACAĞIZ?" 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Özgür Ozan, 'Çocuklar Duymasın' dizisinin yeniden başladığı dönem ile 'Arka Sokaklar’a başladığı dönemin aynı olmasından dolayı dizide yer almadığını söylemişti.

Haberin Devamı

Ozan, "Selami karakterinden sonra çok korktum. 'Selami' kılıbık diyebileceğiniz bir karakter, 'Hüsnü Çoban' işinde çok başarılı bir polis komiseri. ‘İnsanlara nasıl inandıracağız bunu?’ diye ben çok endişelenmiştim. 'Selami komiserim' diyenler vardı. Hem komiserim hem Selami. Hüsnü Çoban’ı yaratmaya, seneler sonra da insanları da inandırmaya devam ettik" demişti.

Çeşmede tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

CEVAHİR VE ARKADAŞLARI MUZA BİNDİ

Bir Bodrum bir Çeşme'de tatil yapan iş insanı Murat Cevahir, önceki gün Çeşme'deki Fun Beach'te arkadaşları buluştu. Beach'te eğlenen Cevahir, 'Limon Alaçatı' adlı mekanın ortaklarından Yasin Becek'in de aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla birlikte deniz muzuna bindi.

Deniz üzerinde keyifli halleri objektiflere yansıyan Cevahir ile Becek, bir ara dengelerini kaybederek muzdan düştüler. Tekrar muzun üzerine çıkan ekip, daha sonra birlikte yemeğe geçti.

Çeşmede tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi

"GÜN İÇİNDE MOTOSİKLET KULLANIYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum tatilinden dönen ve İstanbul'da bir AVM'de objektiflere takılan Murat Cevahir, "Hafta başından beri yoğun bir iş tempomuz vardı. Bugün hem alışveriş hem de yakın arkadaşlarımla buluşmak için buraya geldim" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Tekstil sektöründe çalışan Cevahir, "Malum İstanbul trafiği gün geçtikçe daha yoğun bir hal alınca, ben de gün içinde motosiklet kullanmayı tercih ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Çeşmede tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi