Cadde Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım!

Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım!

29.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kanal D’de her hafta sonu ekranlara gelen ‘Magazin D’ programında kemara karşısına geçen Chloe Loughnan, sevgilisi Fergus Hennessy ile İstanbul turuna devam ediyor. Nişantaşı'nda koşar adımlarla yürüyen sevgililerden Chloe'nin parmağındaki tektaş yüzük dikkat çekti. Sunuculuk yapmaya başlayan İrlandalı güzelden mankenlik mesleği hakkında açıklama geldi.

Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Fergus Hennessy ile City’s Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Loughnan, yeni aşkıyla tanışma süresi ve gelecek planları hakkında, "Bizim İrlanda’da çok fazla ünlü yok. O yüzden çok alışamadı böyle ilgiye. Eskiden bu yana tanışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"EVLİLİK OLABİLİR ASLINDA"

Ünlü popçu Serdar Ortaç'la beş yıllık evliliğini 2019'da anlaşmalı olarak tek celsede sonlandıran, uzun süre 'boşanma' ve 'nafaka' haberleriyle gündemde kalan 30 yaşındaki model, "Evlilik düşünceniz var mı?" sorusuna, "Kim bilir. Olabilir aslında" yanıtını vermişti.

"SERDAR ORTAÇ HABERİ DE SUNARIM"

'Magazin D' sunucusu, "Serdar Ortaç hakkında evlilik ya da aşk haberlerini sunar mısınız?" sorusu üzerine ise şu ifadelerini kullanmıştı:

Artık magazin işinin içindeyim, programda her şeyi öğreniyorum. Her hafta benim için daha kolaylaşıyor. Tabii ki kötü haberler gelmesin, güzel haberleri gelsin. Sunarım.

Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım

TEKTAŞ YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Neşesi yerinde olan Chloe Loughnan ile yeni bir aşka yelken açtığı Mimar Fergus Hennessy, önceki gün de Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıdı. Koşar adımlarla yürüyen ikiliden İrlandalı modelin parmağındaki tektaş yüzük dikkatlerden kaçmadı.

Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım

Haberin Devamı

"ASIL İŞİM MODELLİK"

Bir çekime yetişmek için acele ettiklerini ve sunuculuk yapmasına karşın mesleğini bırakmadığını belirten Loughnan, "Benim asıl işim modellik, mankenliği bırakmadım, daha çok Amerika ve ülkem İrlanda'da iş yapıyorum ama teklif gelirse burada da podyuma çıkarım. Şimdi bir çekimim var, ona yetişmem gerekiyor" dedi.

Chloe Loughnan: Mankenliği bırakmadım

"TÜRK VATANDAŞLIĞINA BAŞVURMAYI PLANLIYORUM"

Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu belirten İrlandalı model, "Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu karşılığı vermişti:

Türkiye'yi çok özlemiştim. Koronavirüs pandemisi yüzünden ülkeme dönmüştüm, burası benim ikinci evim gibi, bırakmak istemem burayı. Aslında Türk vatandaşlığına başvurmayı planlıyorum, birkaç yıl burada olmadığım için gelemedim diye yapamadım ama bu kez olacak. İsterim tabii. 11 yıl önce gelmiştim buraya, artık burası benim evim gibi. İşlerim için başka ülkelere de gitmek zorundayım, Amerika'da ve İrlanda'da ajanslara bağlıyım, bir yerde kalmıyorum. Bir gün bir yerde kalacağım, inşallah orası Türkiye olacak.