Cadde Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock, Will Smith'in özür videosuyla ilgili konuştu

Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock, Will Smith'in özür videosuyla ilgili konuştu

10.08.2022 - 13:29 | Son Güncellenme:

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Smith, o günden beri gündemden düşmeyen olay için geçtiğimiz günlerde bir yayınlamış ve hem Chris Rock'tan, hem de annesi Rosalie Rock ve kardeşi Tony Rock başta olmak üzere tüm ailesinden özür dilemişti. Yaşanan skandalla ilgili son olarak Smith'in eski eşi Sheree Zampino konuşurken; Chris'in kardeşi Tony de özür videosuyla ilgili sessizliğini bozdu. İşte detaylar...

Chris Rockın kardeşi Tony Rock, Will Smithin özür videosuyla ilgili konuştu

Will Smith, 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldığı 94'üncü Oscar Ödül Töreni'ne tokat skandalıyla damga vurmuştu. Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde espri yapmıştı. Bunun üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp, Chirs Rock'a tokat atmış ve "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

Haberin Devamı

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve, "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti. Will Smith'in, tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi ise dikkat çekmişti.

Chris Rockın kardeşi Tony Rock, Will Smithin özür videosuyla ilgili konuştu

"DAVRANIŞIM KABUL EDİLEMEZDİ"

Tokat skandalıyla ilgili Will Smith'ten beklenen hamle ise, geçtiğimiz hafta gelmişti. Instagram ve YouTube hesaplarında paylaştığı altı dakikalık videoda pişmanlığını dile getiren oyuncu, bazı soruları cevaplamıştı. Oscar’daki ödül konuşması sırasında neden Chris Rock’tan özür dilemediğiyle ilgili bir soruya Will Smith, “o an benim için her şey bulanıktı” cevabını vermiş ve şöyle devam etmişti:

Haberin Devamı

Chris'e ulaştım ve bana gelen mesaj, henüz konuşmaya hazır olmadığı, hazır olduğunda bana ulaşacağıydı. Chris, senden özür dilerim. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan buradayım. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris'in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock'tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz.

"DİĞER ADAYLARIN ANINI ÇALDIM"

Will Smith, son üç ayını 'O anda yaşananları tekrar tekrar düşünerek ve anlayarak' geçirdiğini belirterek, yaptığı davranışın doğru olduğunu hiçbir şekilde düşünmediğini söylemişti. Aktör, ayrıca o gece orada bulunan diğer adaylardan ve kazananlardan da özür dileyip, "Anınızı çalmış olmak gerçekten kalbimi kırıyor. Üzgünüm demek yeterli değil" demişti.

ESKİ EŞİ SKANDAL TOKATLA İLGİLİ KONUŞTU

Tüm bunların ardından Will Smith'in 1992-1995 yılları arasında evli kaldığı ve Trey adını verdikleri 29 yaşında bir oğulları olan aktris Sheree Zampino, gündemden düşmeyen tokatla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Chris Rockın kardeşi Tony Rock, Will Smithin özür videosuyla ilgili konuştu

Zampino, 2022 Oscar'larında eski eşi Will Smith'in, Chris Rock'a tokat attığını görünce tam bir şok yaşadığını dile getirdi. 54 yaşındaki ünlü isim, Us Weekly'ye konuşarak; "Donduğum anlardan biriydi. O ana anlam veremedim" ifadelerini kullandı.

"FIRSATI GÖRÜYORUM"

Zampino, iki ünlü ismin bir araya geldiğini görmeyi istediğini de belirtti:

Chris ve Will bir araya gelip, halka açık bir şekilde iyileşerek birbirlerini bağışladıklarında, bunun kaç kişiye yardım edeceğini biliyor musunuz? Yani, bu durumun içindeki fırsatı görüyorum.

Oyuncu, tokat skandalından sonra büyük tepki gören Smith'in; her şeye rağmen 'harika' gittiğini söyledi ve, "Will her zaman iyi olacak" diye ekledi.

Chris Rockın kardeşi Tony Rock, Will Smithin özür videosuyla ilgili konuştu

TONY ROCK'TAN 'ÖZÜR VİDEOSU' CEVABI

Öte yandan Tony Rock; Will Smith'in, tokat attığı kardeşi Chris Rock'tan özür dilediği videoda kendi isminden bahsetmesinin ardından, konuyla ilgili konuştu. Rock, bir takipçisinin videoyla ilgili ne düşündüğünü sormasının ardından Twitter hesabından şöyle yazdı:

Sosyal medyadaki insanlar, defalarca bu olayın benimle ilgisi olmadığını ve sessiz kalmam gerektiğini söyledi. Bazıları ise 'ün kazanmak için' yaşananlarla ilgili yorum yaptığımı söyledi. Ama şimdi, videoda Will tarafından adımdan bahsedildikten sonra, akıllı insanlar benim tüm bunlara sadece dışarıdan bakan bir adam olmadığımı anlayacaklar. Will ile aramızda gerçek bir dostluk vardı.