Cadde Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı

Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı

16.09.2021 - 13:43 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz eylül ayında üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybeden ABD'li eski model Chrissy Teigen, bıçak altına yatarak yanaklarını küçülttü. Teigen'in yanak yağlarını aldırdıktan sonraki hali, hayranları tarafından eleştirildi.

Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı

ABD'li eski model Chrissy Teigen, belirgin yanaklarından artık vazgeçti. 35 yaşındaki yıldız isim, estetik operasyonla yanaklarını küçülttü. Instagram’ın hikaye bölümünde ünlülerin doktoru olarak tanınan Jason Diamond’a gittiğini söyleyen Teigen, yanak yağlarını aldırdığını açıkladı.

Haberin Devamı

Üç ve beş yaşlarında iki çocuk annesi olan Teigen, daha önce yanaklarının alkol tüketimi yüzünden yağlandığını söyledi. Teigen, yanaklarının yeni halini beğendiğini de belirtti.  

Hayranları Teigen'daki bu değişimini beğenmedi. Modelliği bırakan, yemek kitabı yazarlığı yapan Teigen’in yeni hali, yapay göründüğü eleştirisi aldı. Bazı hayranları da yaptırdığı estetik operasyonu gizlemeden, samimi şekilde sosyal medyadan paylaşmasını takdir etti.

Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı

SİLİKONLARINI ÇIKARTTIRDI
Teigen, geçen yıl da göğüslerinin büyük görünmesinden rahatsız olduğu için meme silikonlarını çıkarttığını açıklamıştı. Ünlü yıldız, “Kendi bedenimde elbise giydiğimde fermuarı kapatabilmek istiyorum, rahatlıkla göbeğime ulaşabilmek istiyorum” demişti.

Haberin Devamı

BEBEĞİNİ KAYBETTİ
2013 yılında ünlü şarkıcı John Legend ile evlenen Teigen'in dört yaşında Luna adında bir kızı ve iki yaşında Miles adında bir oğlu bulunuyor. Ünlü model, geçtiğimiz eylül ayında üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybetmişti.

Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı