Cadde ÇiÇEK VE HEDiYE PEŞiNDE DEĞiLiM

ÇiÇEK VE HEDiYE PEŞiNDE DEĞiLiM

08.09.2014 - 19:52 | Son Güncellenme:

Miss Turkey 2014 güzeli Amine Gülşe, akranlarının aksine sevdiği erkekten sürprizler bekleyen biri olmadığını söylüyor. Gülşe, "Olgun düşünmesi gerekiyor. Beni kıskanmasın yeter" diyor

ÇiÇEK VE HEDiYE PEŞiNDE DEĞiLiM

Kerküklü bir babayla, Bergamalı bir annenin kızı olan 21 yaşındaki Amine Gülşe, ‘son dakika katıldığı’ Miss Turkey 2014’te Türkiye’nin ‘en güzel kızı’ seçilmişti. Şu sıralar 14 Aralık’ta Londra’da gerçekleşecek Miss World 2014’e hazırlanıyor.
Türkçe, İngilizce, İsveççe, İspanyolca ve Arapça konuşan 21 yaşındaki güzel, henüz yolun çok başında olduğunun farkında ancak ‘yapıcı hırsı’ ve aldığı disiplinli eğitim sayesinde dünya çapında ismini duyuracağa benziyor.

PRENSES GİBİ BÜYÜTÜLMÜŞGüzel bir çocukluk geçiren, ‘prenses’ gibi büyütüldüğünü söyleyen Gülşe, sorumluluklarının da farkındaymış. “İsveç’te çekirdek aileydik. Sorunlarımızı birlikte çözerdik, birbirimize olan saygımızı hiç yitirmedik. Yanlış yaparsam, bunu bilirdim. Şimdi bakıyorum da benim jenerasyonum tek kelimeyle felaket...
Liseye giderken çalışırdım, burada öyle değil... Çoğu genç insan, ‘nasıl olsa annem, babam ödüyor, ben gezeyim, eğleneyim’ derdinde.”

SEYAHAT VE FOTOĞRAF AŞIĞI
Gülşe’nin hayatta en sevdiği şeylerin başında fotoğraf çekmek geliyor ancak bu hobisini mesleğe dönüştürmek niyetinde değil.
Fotoğraf ve seyahat, modellik kariyeri yolunda nefes alacağı yerler...
“Annem aynı zamanda çok yakın arkadaşım, sık sık birlikte seyahat ediyoruz. En son Mısır, Gran Canaria ve İtalya’ya gittik. Mısır’a, özellikle de Şharm El-Şeyh’e bayıldım. Akvaryum gibi olan suyunda bol bol fotoğraf çektim, harikaydı.”

SADE GÜZELLİK
Cilt bakımı ve makyaj söz konusu olduğunda yaşının gerektirdiğinden fazlasını tercih etmeyen model, bunu kendiyle barışık biri olmasına bağlıyor.
Amina Gülşe şöyle konuşuyor: “Kirpiklerim uzun olduğu için sadece biraz hacme ihtiyacı oluyor. Cilt ürünlerini seviyorum, 21 yaşında olduğum için temizlik, nemlendirme ve göz altı kremi kullanmam yeterli oluyor.”

Haberin Devamı

AŞKTA ARADIĞI ŞEY OLGUNLUK
Bu aralar kariyer hedeflerine odaklanan Amine Gülşe, yalnızlığının isabet olduğunu söylüyor. İlişki konusunda dış görünüşten çok, açık görüşlülüğe önem veren genç kız, bu konuda da gayet net: “Gözlemlediğim kadarıyla çoğu genç kız; çiçekler, hediyeler getirecek ya da sürprizler yapacak erkekleri istiyor. Benim için önemli olan, değer vermesi ve beni tanıması. Bir de hayatıma girecek adamın olgun düşünmesi gerekiyor. Ben bu sektördeyim, alanımla ilgili hedeflerim var. Beni kıskanmasını, ‘Bunu böyle yapma’ demesini istemem.”