Cadde Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim!

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim!

30.01.2023 - 13:19 | Son Güncellenme:

1980 yılında 'Renkli Dünya' filmi ile sinema kariyeri başlayan Çiğdem Tunç, Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelmişti. 2018'de ölümden dönen şovmenin hastalık sürecine dair çarpıcı bir itirafta bulunan oyuncu, uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşan 12 yıllık partneri ve kendi hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim

Mehmet Ali Erbil ile bir döneme damga vuran, son olarak 'Tövbeler Olsun' dizisinde rol alan Çiğdem Tunç, Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa’ programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"BEN BU SAHNEDE ÖLECEĞİM"

Çocuk yaşta bale ile sahnelere 'merhaba' diyen ünlü isim, "Sahne tozunu yuttuğum ilk gün 'Ben bu sahnede öleceğim' dedim. Bir gün sahnede oyun sırasında can vermek, ait olduğum yerde ölene kadar oyun sergilemek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim


"ERBİL İÇİN SEVE SEVE CAN VERMEYE HAZIRDIM"

Mehmet Ali Erbil, 2018 yılında evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları, akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden şovmen, uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim

Talihsiz kazayı öğrendiği anda ilk hastaneye koşanlardan biri olduğunu belirten 59 yaşındaki oyuncu, "Aklıma kötü şeyler getirmek istemedim ama onu kaybetmekten korkuyordum. Günlerce kapısından bekledim hatta doktorlara 'Mehmet Ali iyi olacaksa benim organlarımı ona nakledin. Onun için donör olmak istiyorum' dedim. Doktorlar bunu kabul etse seve seve için can vermeye hazırdım" ifadelerini kullandı.

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim

Haberin Devamı

"HİÇBİR ERKEK SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL"

12 yıllık partneri Mehmet Ali Erbil hakkında çıkan 'ihanet' haberlerine dair konuşan Çiğdem Tunç, "Hiçbir erkek sütten çıkmış ak kaşık değil hangi erkek karısını aldatmıyor. Mehmet Ali hakkında konuşmadan önce dönüp baksınlar tüm Türkiye’yi güldüren herkesin neşe kaynağı olmuş bir sanatçı" yorumunda bulundu.

Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil için donör olmak istedim