Cadde Cildinizi baştan yaratan mezoterapi

Cildinizi baştan yaratan mezoterapi

21.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güneşin yıkıcı etkisiyle nem kaybeden, matlaşan ve lekelenen cildinizi eski haline döndürmek ve yaşlanmadan korumak mümkün...

Cildinizi baştan yaratan mezoterapi

LALE DANIŞMAN - Yazın yoğun şekilde güneş ışınlarına maruz kalan cilt, havuz suyu, tuzlu deniz suyu ve kozmetik ürünler de eklenince tehlike sinyalleri verebilir. Önemli yapıtaşlarını ve nem içeriğini kaybeden cildimizi desteklemek ve ihtiyaç duyduğu birçok maddeyi hızlı bir şekilde yerine koymanın mezoterapi tedavisi ile mümkün olduğunu söyleyen Op. Dr. Hasip Şamil Yazgan, konuyla ilgili bilgi verdi. Mezoterapi yapılırken tıbbi ürünlerin direkt olarak derinin en aktif tabakasına ulaştırıldığını belirten Yazgan, “İçeriğinde çok çeşitli vitamin, mineral, protein, hiyalüronik asit ve cildimizin ihtiyaç duyduğu daha birçok yenileyici madde bir arada bulunmaktadır. Ortalama üç seanslık bir uygulama sonrasında cildimize kaybettiği nemi ve parlaklığı geri kazandırır, lekeleri hafifletir. Ayrıca yaşlanmaya karşı da önemli rol oynar. Mezoterapi yüz, boyun ve eller başta olmak üzere tüm cilt bölgelerine uygulanabilir” dedi.

Haberin Devamı

Gözlere dikkat!

Göz maskeleri, 15 dakikada nemlendirilmiş bir cilt vadediyor. Ürünlerin kimi zaman yanlış kullanıldığına dikkat çeken uzmanlar, maskeyi gözün hemen altına yerleştirmenin hassas ciltlerde kızarıklık ve tahrişe yol açabileceğini belirterek uyardı: Ürünün dar ve geniş uçlarının yerini değiştirebilirsiniz.

Yoğurt maskesi

Yoğurt, cilt sağlığı üzerinde mucizevi etkilere sahip. Güzellik koçu Meltem Demir, leke açması, siyah nokta gidermesi ve canlı bir cilt görünümü için tarif verdi: “2 çorba kaşığı yoğurt, 1 çorba kaşığı kakao ve 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp, gece uyumadan önce cildinize uygulayabilirsiniz. Bu tarifi hazırlama konusunda lütfen üşenmeyin, kısa zamanda farkı göreceksiniz.”