Cadde Çocuk istismarına dikkat çekecekler

Çocuk istismarına dikkat çekecekler

20.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uraz Kaygılaroğlu’nun öncülüğünü yaptığı ‘Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar’ kampanyasına, ünlü isimler katılacak ve bağış yapılmasını isteyecek. Canlı yayında istismarı önlemek adına farkındalık yaratılacak.

Çocuk istismarına dikkat çekecekler

 

Ünlü isimler, çocuk istismarına dikkat çekmek için 23 Nisan Cuma akşamı Instagram’da büyük bir kampanya başlatacak. Çocuk istismarıyla mücadele kapsamında eğitimler veren, proje ve dava yürüten UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin sözcüsü ise Uraz Kaygılaroğlu olacak. Oyuncu, derneğin ‘Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar’ kampanyasına destek çağrısı yapacak. Gönüllü ünlülerse “UCİM yaz 8246’ya SMS at” diyerek, bağış isteyecekler.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, Özge Özpirinçci, Edis, Doğa Rutkay, Gupse Özay, Sarp Apak, Kerem Bürsin, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç, Demet Özdemir, Şebnem Bozoklu, Gülse Birsel ve Demet Evgar gibi isimler, Kaygılaroğlu’nun yayınına konuk olacak. Proje kapsamında mağdurların aileleriyle tanışan Kaygılaroğlu, onların yaşadığı zorlukları dinledi ve kısa film hazırladı. Filmler, bugün sosyal medya üzerinden yayınlanacak ve istismarı önlemek için farkındalık kampanyası başlatılacak.

Yazarlar