Cadde Çocuklarla resim yaptılar

Çocuklarla resim yaptılar

13.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras, ÇOHAV (Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı) organizasyonuyla Hatay’a gitti.

Çocuklarla resim yaptılar

Ünlü isimler, çadır kentte yaşayan 400 çocukla gün boyu resim yapıp, oyunlar oynadı. ÇOHAV Mütevelli Heyeti Başkanı Abide Gülel, miniklerin yaptıkları resimlerin önümüzdeki ay İstanbul’da bir organizasyonla sergileneceğini söyledi.

Haberin Devamı

Örnek davranış

Çocuklarla resim yaptılar

Hera Aslan, Ataşehir Watergarden’daki Endoff’ta konser verdi. Şarkıcı, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Bu hepimizin acısı... Depremin ilk gününden beri ben ve Ozan (Doğulu) gücümüzün yettiğince elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Orkestra arkadaşlarım ve ben, beş sahne ücretimizi depremzedelere bağışlayacağız” dedi.

1 milyon lira aldılar

Çocuklarla resim yaptılar

İlayda Alişan ile Cemal Can Canseven, spor markası Erke’nin yüzü oldu. Önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek oyuncu ve sosyal medya fenomeninin, 1’er milyon lira aldığı konuşuluyor. Alişan ve Canseven, çekimler öncesinde buluşarak, prova yaptı.

Duymaz’ın ailesine ziyaret

Çocuklarla resim yaptılar

CZN Burak adıyla bilinen şef Burak Özdemir, depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesini ziyaret edip, ailesine moral verdi. Çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaşan şef, “Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim. Allah rahmet eylesin” dedi.