Cadde Çocukluk aşkıyla boşanıyor! İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

Çocukluk aşkıyla boşanıyor! İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

09.01.2024 - 12:46 | Son Güncellenme:

'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa (44), çocukluk aşkı olan 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet'le (56) nihayet 2005 yılında duygusal bir ilişkiye başlamıştı. İkili, ayrılık açıklamasından tam iki yıl sonra resmen boşanmak için harekete geçti. İki çocukları olan ünlü çiftten Bonet, meslektaşına boşanma davası açtı.

Çocukluk aşkıyla boşanıyor İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, 1999 yılında 'Baywatch' setinde tanıştığı Simmone Jade Mackinnon ile uzun süre birlikteydi. 2004'te nişanlanan ikili, Momoa'nın 2005'te Lisa Bonet ile ilişkiye başlamasının ardından ayrılmıştı.

Haberin Devamı

1984-1991 yılları arasında rol aldığı 'The Cosby Show'la hafızalarda yer eden Bonet ve Momoa'nın, Kasım 2007'de dünyaevine girdikleri konuşulsa da, ikili Ekim 2017'ye kadar evlenmemişti. Çiftin kızı Lola Iolani Temmuz 2007'de, oğlu Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha ise Aralık 2008'de dünyaya gelmişti.

Çocukluk aşkıyla boşanıyor İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

"BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ"

Ünlü oyuncular, Ocak 2022'de birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. Eski eşi Lenny Kravitz’den Zoe adından bir de kızı olan Bonet (54) ile Momoa (42), sosyal medyada ortak bir açıklamaya imza atmıştı.

Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz.

Çocukluk aşkıyla boşanıyor İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

UZLAŞILAMAZ FİKİR AYRILIKLARI!

Bonet ile Momoa, yaklaşık iki yıl sonra resmen boşanmak için hareket geçti. Davayı açan taraf Lisa Bonet oldu. Dava dosyasına göre; ikili, ayrılacaklarını Ocak 2022'de açıklamalarına karşın 'uzlaşılamaz fikir ayrılıkları' yaşadıkları gerekçesiyle Ekim 2020'de ilişkilerini sonlandırdı.

Haberin Devamı

Lisa Bonet'in başvurusunda, varlıklar ve mülklerin paylaşımının taraflar arasında kararlaştırıldığı belirtildi. Birbirlerinden maddi bir talepte bulunmayan çift, iki çocuklarının yasal velayetini ise ortak şekilde paylaşmak istiyor.

Çocukluk aşkıyla boşanıyor İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

FİLM GİBİ AŞK HİKAYESİ

Jason Momoa ile Lisa Bonet'in hikayesi bir filmi andırıyor. 80'li yıllarda Bonet'in de kamera karşısına geçtiği Cosby Show'u izleyen milyonlarca kişi arasında Jason Momoa da vardı. Momoa, henüz sekiz yaşındayken kendisinden 12 yaş büyük oyuncuyu gördü ve aşık oldu.

Çocukluk aşkıyla boşanıyor İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni

"HER ZAMAN KRALİÇEYDİ"

Yıllar sonra verdiği bir röportajda Bonet’e olan aşkını anlatan Momoa, "Onu ilk kez televizyonda gördüğümden beri, 'Anne, onu istiyorum. Hayatımın geri kalanında onunla olmak için uğraşayacağım' dedim. Her zaman onunla tanışmak istedim. Her zaman bir kraliçeydi" ifadelerini kullanmıştı.