Cadde ‘Çocuktan sonra dramlar daha çok çekiyor’

‘Çocuktan sonra dramlar daha çok çekiyor’

15.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Babam ve Ailesi’ dizisiyle ekrana dönen Bülent İnal,  “Aile dramaları son yıllarda, özellikle çocuk olduktan sonra daha  çok ilgimi çekiyor” dedi

‘Çocuktan sonra dramlar  daha çok çekiyor’

Babam ve Ailesi’ne gelen tepkiler nasıl?

Genel anlamda iyi tepkiler aldık. İlerleyen bölümlerde seyirciyi daha çok yakalayacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Ekrandaki reyting savaşı oyuncuyu da etkiliyor mu?

Herkesi etkiliyor. Çünkü ortak bir başarı yakalamak istiyorsunuz. Bu kadar dizinin arasından seyircinin sizi algılaması ve başarılı olmanız için zamana ihtiyaç var. Ama bizim dizinin karşısına oturdukları zaman, gözlerini alamayacaklar.

Bu projede sizi çeken unsurlar nelerdi?

Hikaye çok cazip geldi. Aile dramaları son yıllarda, özellikle çocuk olduktan sonra daha çok ilgimi çekiyor. Senaristimiz hem o dünyayı çok iyi yakalamıştı hem de karakterleri… Aralarındaki diyaloglar çok sahiciydi, inandırıcıydı.

Canlandırdığınız Kemal’i içinde kaldığı durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Biri 20’li yaşlarda, aşık olduğu kadın. Büyük aşk yaşıyorlar. Evlenmek istiyorlar fakat aileler karşı çıkıyor. Diğeri, daha çok ailesinin zoruyla yapılmış bir evlilik... Yani burada iki kadından ziyade, kalbinde sakladığı büyük bir aşk ve İstanbul’daki ailesi var. Yıllar sonra büyük aşkından çocuklarının olduğunu öğreniyor. Onlara babalık yapmak, adamın bütün isteği.

Sizi hep dram dizilerinde izli yoruz... Komedide oynamak istemez misiniz?

‘Urfalıyam Ezelden’ biraz öyle bir işti. Eğlenceli, içinde komedisi olan bir projeydi. Tiyatroda, sinemada bunu daha rahat yapabiliyoruz. Ama televizyonda bir rolde başarılı olduğunuzda, yapımcılar ve seyirci sizi benzer karakterlerde izlemek istiyor. Teklifler de o yönde geliyor.

Haberin Devamı

‘Setimizde herkes evli, mutlu ve çocuklu’

Ceyda Düvenci, yaptığımız röportajda “Sette bir süre sonra ailesine düşkün, çocuğunu seven, eşine bağlı rol arkadaşı önemli oluyor” demişti. Siz de öyle mi düşünüyorsunuz?

Gerçekten öyle. Bizim sette herkes evli, mutlu ve çocuklu. Çekimlere pozitif geliyoruz, işi biten koşarak evine kaçıyor. Herkes pozitif, eğlenceli ve saygılı. Genç oyuncular ve teknik ekip de öyle. O yüzden setimiz çok keyifli.

‘Köprüden Görünüş’ oyunu yeni sezonda devam edecek mi?

Evet, Oyun Atölyesi’nde devam ediyoruz. Arada belki turneler de olabilir.

‘Melis’e aşkım hiç değişmedi’

Oğlunuz Çınar’ın sanata ilgisi var mı?

Uzun süredir “Tiyatrocu olacağım, ben de film çekeceğim” diye tutturdu. Geçen gün oyuna geldi. Televizyonda beni gördüğünde çok şaşırıyor. “Bana bakıyor, ne yapıyorsun?” diye, ben de “Film nedir, dizi nedir, nasıl çekilir” anlatmaya çalışıyorum.

Çınar’a kardeş düşünüyor musunuz?

Yok, şu anda düşünmüyoruz. Şimdi böyle mutluyuz. Kardeş çok güzel bir şey tabii ama şimdilik öyle bir niyetimiz yok. Eee bir de bu daha çok kadınların verebileceği bir karar.

Evlendikten sonra aşk şekil değiştiriyor mu?

Birbirimize saygımız, sevgimiz, aşkımız hiç değişmedi. Aynı şekilde devam ediyoruz. Yaşamadığım için ‘aşkın boyut değiştirmesi’ kısmını hiç bilmiyorum.

Haberin Devamı

Melis Tüysüz’le nasıl bir çiftsiniz?

Birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz. Çok eğleniyoruz ve bu hiç değişmedi. İçimizden nasıl geliyorsa öyle yaşıyoruz.
Çok mutluyuz.