Cadde Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Banu Alkan'ın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam!

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Banu Alkan'ın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam!

28.06.2022 - 14:21 | Son Güncellenme:

Yeşilçam'ın 'Afrodit' lakaplı oyuncusu Banu Alkan, ölümüyle herkesi yasa boğan Cüneyt Arkın'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Alkan, birlikte iki filmde oynadığı Arkın için "Dünyada ağlayacağım tek adam" dedi.

Cüneyt Arkının ölüm haberini alan Banu Alkanın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Kalbinin durması sebebiyle 85 yaşında hayata gözlerini yuman usta sanatçı, sevenlerini yasa boğdu. Banu Alkan da Beyaz Tv'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' programına telefonla bağlandı. Arkadaşı Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan 'Afrodit' lakaplı sanatçı, gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

"BEĞENDİĞİM TEK AKTÖR"

Cüneyt Arkın'ı anlatan Banu Alkan, "Dünyanın en iyi kalpli adamı. Dünyanın en gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu, Hollywood'da olsaydı, herhalde kimse onunla yarışamazdı. Benim dünyada en beğendiğim aktör. Fizik olarak, ruh olarak kalp olarak bunu her yerde de söylemişimdir" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR KAYIP"

Sunucu Bilal Özcan'ın "Ağlıyor musunuz şu anda?" sorusu üzerine gözyaşları içinde konuşmaya devam eden Alkan, "Çok önemli bir kayıp. Nasıl neden? Böyle bir kayıp dünyada önemli, yalnız Türkiye'de önemli. Uykudan uyandım çünkü tek ağlayacağım adam. Böyle bir şey olamaz. Böyle bir kibarlık olamaz" dedi.

Cüneyt Arkının ölüm haberini alan Banu Alkanın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam

Arkın'la olan anılarını anlatan Banu Alkan, 'Katiller de Ağlar' filminde silah olan sahnelerde gözlerini çok kırptığını belirtti. Ünlü oyuncu, "Bu yüzden Arkın bana, "Sahnenin gerçekçi olması için lütfen gözlerinizi kırpmayınız Banu Hanımcığım" demişti" diye anlattı.

Haberin Devamı

Bir gün de kendisini sete gitmek için Cüneyt Arkın'ın almaya geldiğini ifade eden Banu Alkan, "Telaşla hazırlanıyordum ama geç kalmıştım. Arkın'ın geleceğinden de haberim yoktu. Onu arabada beklerken görünce şaşırdım. 'Kusura bakmayın, sizi çok beklettim' dedim. 'Ne demek küçük hanım' diye karşılık verdi o da bana" diye konuştu.

"BİR BAKIŞ BİLE OLMADI ARAMIZDA"

Öte yandan birkaç ay önce verdiği röportajda 'Hiç unutamadım' dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu?' sorusuna yanıt veren Banu Alkan, şu ifadeleri kullanmıştı: 

Oldu tabii. Cüneyt Arkın'la. Çok yakışıklı bir adam. 30'lu yaşlarına yetişemedim ama yine de yakaladık. Bir bakış bile olmadı aramızda. Cüneyt Arkın inanılmaz, çok asil, çok cool, muhteşem bir insan.

Cüneyt Arkının ölüm haberini alan Banu Alkanın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam