Cadde Damadına elini öptürmemişti! İbrahim Tatlıses'ten Levent Dörter açıklaması

Damadına elini öptürmemişti! İbrahim Tatlıses'ten Levent Dörter açıklaması

18.05.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses (32), dört yıllık sevgilisi, kendisi gibi şarkıcı olan Levent Dörter (41) ile 16 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı attı. 70 yaşındaki türkücünün nişan töreni sırasında damadına elini öptürmediği görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Gözlerin çevrildiği Tatlıses'ten konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Uzun yıllardır beraber olan Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter çifti, hayatlarını birleştirme kararı aldı. İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı, ilişkileri bir dargın bir barışık devam eden dört yıllık sevgilisi ile 16 Mayıs Pazartesi akşamı Polonezköy'de bir mekanda nişanlandı.

Haberin Devamı

"TATLISES BENİ SEVDİ"

Basın mensuplarınında sorularına yanıt veren Dilan Çıtak, "Düğün gibi nişan oldu. Çok fazla hayal kurduk, pandemi girdi araya. Bütün sevdiklerimiz yanımızda olsun, babamla barışalım. Anneannem ve Cem babam eksik ama inşallah eylül ayında hep beraber olacağız" ifadelerini kullandı.

Profesyonel müzik kariyerine 1996 yılında başlayan Levent Dörter ise nişan töreni sonrası şöyle konuştu:

İbrahim Tatlıses'ten kız istemenin zorlukları vardı. Ama sevdi beni evladı gibi, o zorlukları aştım.

"LEVENT ÇOK DÜZGÜN BİR ÇOCUK"

Kızı Dilan Çıtak'ın nişan yüzüğünü takan sanatçı, basın mensuplarına, "Bana 'Mutlu musunuz?' diye sormayın" diyerek takıldı. Tatlıses, "Her babaya ne sorulursa sorulsun, böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün, terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz" diyerek, duygularını dile getirdi.

Damadına elini öptürmemişti İbrahim Tatlısesten Levent Dörter açıklaması

Haberin Devamı

"KİMSEYE EL ÖPTÜRMEM"

Yüzükler takıldıktan sonra nişanlısını öpmek isteyen Levent Dörter'e, İbrahim Tatlıses engel olarak öpmesini istemedi. Tatlıses, kurdelelerin kesilmesinin ardıdnan elini öpen kızını alnından öperek tebrik etti. Levent Dörter de Tatlıses'in elini öpmek istedi ancak sanatçı damadını geri çevirerek, yanaklarından öptü. Bu anlar sosyal medyada gündem olurken, dikkat çeken bir görüntü veren ikili arasında sorun yaşandığı dedikoduları yayıldı.

Damadına elini öptürmemişti İbrahim Tatlısesten Levent Dörter açıklaması

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, yaklaşık 500 bin takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

'2. Sayfa'ya sesleniyorum. Ben sadece damadıma değil, kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır.

DİLAN'IN ELBİSESİNE KÖPEK İŞEDİ!

Öte yandan nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden ünlü çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Dilan Çıtak Tatlıses'in elbisesinin üzerine köpek işedi.

Şoke olan 32 yaşındaki şarkıcı, "Gözüm gibi baktığım elbisem ama tek kızamayacağım şey köpekti. Köpek benim en hassas noktam. O yaptı, şimdi ben buna nasıl kızayım?" sözleriyle, şaşkınlığını dile getirdi.

Damadına elini öptürmemişti İbrahim Tatlısesten Levent Dörter açıklaması