Cadde Herkesin merak ettiği Dark 3. sezon yayın tarihi belli oldu! İşte Dark dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Herkesin merak ettiği Dark 3. sezon yayın tarihi belli oldu! İşte Dark dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

26.05.2020 - 16:56 | Son Güncellenme:

Dijital platform üzerinden yayınlanan Dark dizisi yayınlanan ilk iki sezonu ile büyük beğeni topladı. Bir anlık dalgınlığın tüm detayları kaçırmanıza yol açabileceği dizi Dark ilk iki sezonun ardından oldukça konuşuldu. 3. sezonu ne zaman yayınlanacağı merak içerisinde araştırılan Dark dizisinin 3. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki Dark 3. sezon ne zaman ekrana gelecek?

Herkesin merak ettiği Dark 3. sezon yayın tarihi belli oldu İşte Dark dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Dijital platform üzerinden yayınlanan ve ilk iki sezonun ardından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dark dizisinin 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Dizinin takipçileri Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya devam ederken yeni sezon fragman videosunu da araştırmayı sürdürüyor. Peki Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Dark 3. sezon fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

DARK 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dark 3. sezon fragmanı 27 Haziran tarihinde dijital platform üzerinden izleyicisi ile buluşacak

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Haberin Devamı

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

DARK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Louis Hofmann
Maja Schöne
Oliver Masucci
Stephan Kampwirth
Angela Winkler
Jördis Triebel
Daan Lennard Liebrenz
Lisa Vicari
Moritz Jahn
Paul Lux