Cadde David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte The Weeknd konserine gitti

David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte The Weeknd konserine gitti

09.08.2022 - 15:29 | Son Güncellenme:

1999 yılında Victoria Beckham ile nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan David Beckham, kızı Harper ile The Weeknd konserine gitti. Kızının 'baba dansı' ile dalga geçtiği anları takipçileriyle paylaşan Beckham'ın eğlenceli anları, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.

23 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren eski 'Spice Girls' üyesi Victoria Beckham ve İngiliz futbol efsanesi David Beckham, geçtiğimiz haftalarda Postino'ya tatile gitmişti. Victoria Beckham, eşinin mayoyla çekilen bir karesini 30.2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşmış; fit haliyle dikkat çeken eski futbolcu, eşinin takipçilerinden büyük beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

Beckham'ın fotoğrafına, "Bunu bizimle paylaşmanız çok ince", "Teşekkür ederim Bayan Beckham" ve "Vic, kocanı çalabilir miyim?" gibi yorumlar yapılmıştı.

David Beckham da yatlarında oturduğu ve eşinin arkasında Lunge hareketleri yaparken göründüğü bir videoyu yayınlayıp; Victoria'ya misilleme yaparak, "Görmek için bekleyin. Lunge yapan Vic olmadan kahve bile içemiyorum" diye yazmıştı.

David Beckham, kızı Harper Beckhamla birlikte The Weeknd konserine gitti

KARAOKE YAPTI

Sık sık eşiyle ilgili paylaşımlar yapan ve hayranlarını güldüren eski futbolcu, geçtiğimiz günlerde ise 'Posh Spice' Victoria'nın karaoke yaptığı anları 78.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamıştı.

Şarkı sözlerinin gösterildiği büyük bir ekranın önünde siyah bir elbise içinde dans eden Victoria, David fişe takılı olmayan mikrofonunu filme almadan önce son derece profesyonel görünüyordu. Ancak Chaka Khan'ın 'Ain't Nobody' şarkısını söyleyen ünlü isim, mikrofonunun fişten çıktığından tamamen habersizdi.

Haberin Devamı

Beckham, eşi tutkuyla şarkı söylemeye devam ederken mikrofonun fişe takılı olmayan ucunu kameraya göstermişti.

"MİKROFONUN FİŞİNİ KİM ÇIKARDI?"

David Beckham, takipçileriyle paylaştığı videoya, "Posh Spice gecenin son şarkısını sadece benim için söyledi" notunu düşmüştü. Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Victoria Beckham ise, "Sadece senin için!" yorumunu yazmıştı.

Beckham'ın kısa sürede milyonlarca beğeni alarak sosyal medyada gündem olan videosuna, "Vic her zaman Spice Girls'teki en iyi şarkıcıydı", "Hey, mikrofonun fişini kim çıkardı?" ve "Vic seni boşayacak" gibi binlerce yorum yapılmıştı.

David Beckham, kızı Harper Beckhamla birlikte The Weeknd konserine gitti

BABA-KIZ KONSERE GİTTİLER

Ünlü isim, eğlenceli tatillerinin ardından 10 Temmuz 2011'de dünyaya gelen kızı Harper Seven Beckham ile birlikte The Weeknd konserine gitti.

Babasıyla eğlenceli anlar yaşayan Harper Beckham, David Beckham'ın 'baba dansı' ile dalga geçti. 47 yaşındaki eski futbolcu, konserden paylaştığı videolardan birinde, 11 yaşındaki kızının kendisiyle komik bir şekilde alay ettiğini söyleyerek, eşi Victoria Beckham'ı da etiketledi.

"DANSIMLA ALAY EDİYOR"

Videoda Harper'ın, babası The Weeknd'in hit şarkısı 'I Feel It Coming'i kötü bir şekilde söylerken güldüğü ve babasının hareketlerini taklit ettiği görülebiliyor. Beckham, o anları takipçileriyle paylaştığı gönderisine şu notu yazdı:

Haberin Devamı

Daha önce bir video yayınladığımı biliyorum, ama küçük kızım çok tatlı. O yüzden bir tane daha paylaşmak zorunda kaldım. 'Baba dansımla' alay ediyor.

David Beckham, kızı Harper Beckhamla birlikte The Weeknd konserine gitti

Baba-kız, sonrasında gerçek adı Abel Tesfaye olan The Weeknd ile fotoğraf çektirdikleri sahne arkasına davet edildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Takipçileri, ünlü ismin binlerce beğeni alan videolarına ve fotoğraflarına; "İkinizin videolarına bayıldım!", "En tatlı baba-kız" ve "Harper, Victoria'ya çok benziyor" gibi yorumlar yaptı.

Yazarlar