Cadde 'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım

'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım

11.07.2023 - 17:30 | Son Güncellenme:

İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.

Deadpool 3ten ilk kare Hugh Jackmandan sürpriz paylaşım

Yönetmen koltuğunda Kanadalı Shawn Levy'nin oturduğu, senaryosunu Rhett Reese ve Paul Wernick'in kaleme aldığı Deadpool 3'ten Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'lı ilk fotoğraf geldi.

Haberin Devamı

DEADPOOL VE WOLVERINE YAN YANA

Dünyaca ünlü Avustralyalı aktör, Mayıs 2014'te vizyona girmesi planlan serinin üçüncü filmi öncesi Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Deadpool ve Wolverine'in yan yana yürürken görüldüğü kare, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Deadpool 3ten ilk kare Hugh Jackmandan sürpriz paylaşım

İKONİK WOLVERİNE KOSTÜMÜNÜ GİYDİ!

Hugh Jackman, karakterinin ölerek hikayesinin sonlandığı 2017 yapımı 'X-Men: Logan'dan sonra Marvel evrenine geri dönüyor. 54 yaşındaki oyuncunun, yıllar sonra çizgi roman dünyasının en çok konuşulan karakterlerinden Wolverine'in sarı kostümünü yeniden giymesi hayranlarını heyecanlandırdı.

Deadpool 3ten ilk kare Hugh Jackmandan sürpriz paylaşım

JENNIFER GARNER DA KADRODA

Öte yandan ABD'li aktris Jennifer Garner da Deadpool 3 filmi için ilk kez 2003'te 'Daredevil'de canlandırdığı 'Elektra' rolüyle filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Deadpool 3ten ilk kare Hugh Jackmandan sürpriz paylaşım

Haberin Devamı

STEROİD KULLANDI MI?

Geçtiğimiz ocak ayında katıldığı 'Who's Talking to Chris Wallace' programında, "vücut geliştirmek steroid kullandığı" iddialarının sorulması üzerine "Hayır, kullanmadım. İşimi ve Wolverine'i seviyorum" karşılığını veren Jackman, rolüne hazırlanmak amacıyla 'eski usül' yollardan kilo aldığını söylemişti.

Steroid kullanımının bir yan etkisi olan erektil disfonksiyondan bahseden ünlü aktör, "Burada söylediklerime dikkat etmeliyim ama bana steroidlerin yan etkilerinin neler olduğu anlatılmıştı. O yüzden hayır, eski yöntemle yaptım" diyerek gülmüştü.

Deadpool 3ten ilk kare Hugh Jackmandan sürpriz paylaşım

"TÜM TAVUKLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Hollywood yıldızı, kas oranını artırmak için yaptığı yüksek proteinli diyet hakkında şaka yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok fazla tavuk yedim. Tüm veganlardan, vejeteryanlardan ve dünyadaki tavuklardan çok özür dilerim. Kelimenin tam anlamıyla, bunun karması benim için iyi olmaz. Eğer Tanrı'nın tavuklarla ilgili bir kuralı varsa, başım belada demektir.