Cadde Defne Samyeli şarkı söyleyerek mekana girdi!

Defne Samyeli şarkı söyleyerek mekana girdi!

23.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Etiler’deydi. Güzelliği ve formda haliyle yıllara meydan okuyan Samyeli'nin, mekana girdiği sırada bağırarak şarkı söylemesi dikkat çekti.

Defne Samyeli şarkı söyleyerek mekana girdi

Defne Samyeli, yaz ayından beri beraber olduğu iddia edilen iş insanı Onur Arıkan ile geçtiğimiz hafta sahne çıkışı görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı, 'aşk iddialarının belgesi' olarak yayınlanan görüntülere tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Bebek'te objektiflere yansıyan Samyeli, "Yanımdaki arkadaşımdı. Onu da belki 'aşk' diye yazarsınız" sözleriyle tepkisini dile getiren49 yaşındaki güzel, "Arkadaşlarım benimle yemek yiyebilirler, beni izlemeye gelebilirler. Yakalanmak falan kardeşimle çıktığım bir yerde, arabada yanımda ailem varken 'sobelendi' demek pek olmuyor. Benim ailem varken yüzleri blurlanıyor ve sanki baş başaymışım gibi servis ediliyor. Sansasyonel olabilir ama güzel değil" demişti.

"HOŞ OLMUYOR"
Muhabirlerin "Konu hakkında size soru soruldu; yanıtlamadınız, 'hayır' deseydiniz bu haberler çıkmazdı" cevabını beğenmeyen Samyeli, "Özel hayatımın mahremiyetine ben saygı duyduğum için paylaşmak istemedim. Lütfen siz de saygı duyun. Konuya dahil ettiğiniz üçüncü şahıslarla ilgili 'evet' ya da 'hayır' diye konuşmamamın tek nedeni de bu. Arkadaşlarımın kendi seçmedikleri ve tercih etmedikleri haberlerin parçaları olmalarına benim de itiraz ediyor olmam. Ben bir yere gidebilirim, yemek yiyebilirim, sosyalleşebilirim, benim sahnemi izlemeye herkes gelebilir. Bu gibi sansasyonel haberler yapıldığı zaman hoş olmuyor. Benim sevdiğim işler değil bunlar" ifadelerini kullanmıştı.

Defne Samyeli şarkı söyleyerek mekana girdi

Haberin Devamı

"SON DERECE YANLIŞ"
Öte yandan sahne kıyafetleri polemiğine dahil olan Samyeli, "Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu" şeklinde konuşmuştu.

"İkincisi ise ben külotla sahneye çıkıyor diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum" diyen ünlü isim, "Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum" açıklamasını yapmıştı.

BAĞIRARAK ŞARKI SÖYLEDİ
Defne Samyeli, önceki gün Etiler’de bulunan bir mekan girişi görüntülendi. Şıklığıyla dikkat çeken Samyeli, görüntülendiğini fark edince objektiflere tebessüm etti.

Defne Samyeli şarkı söyleyerek mekana girdi

Haberin Devamı

Acelesi olduğu görülen Samyeli, röportaj talebini geri çevirip, "Çok özür dilerim, çok geç kaldım. Uzun zamandır beni bekliyorlar" dedikten sonra koşar adım mekana giriş yaptı. Defne Samyeli’nin mekana girdiği sırada bağırarak şarkı söylemesi ise dikkatlerden kaçmadı.