Cadde Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz

Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz

09.03.2021 - 15:06 | Son Güncellenme:

Kilo verdikten sonra imaj değiştiren Deniz Seki, yeni pozlarıyla takipçilerini yine şaşırttı. Ünlü şarkıcının son pozuna yorum yağdı.

Değişimiyle şaşırtan Deniz Sekiden yeni poz

Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek, 36 beden olmuştu. Sık sık zayıfladığını gösteren paylaşımlarda bulunan şarkıcı, değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Seki, son olarak beyaz bir elbiseyle objektif karşısına geçti. Hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan Seki'ye; "Tanıyamadım", "Bu siz misiniz?" şeklinde yorumlar geldi. 

Sıkı bir beslenme ve spor programı uygulayarak fazla kilolarından kurtulmayı başaran şarkıcı, fotoğraf uygulamasının da yardımıyla adeta 25 yaş gençleşti.

Değişimiyle şaşırtan Deniz Sekiden yeni poz

"BACAKLAR EKSTRA İNCE, KEFİLİM"
2.5 ayda 22 kilo veren Deniz Seki, Kasım 2020'de Instagram hesabından bu kareyi paylaşmıştı. Bir takipçisi, şarkıcıya, "Filtreyi abartmışsınız, bacaklar çöp kadar kalmış" şeklinde yorum yapmıştı.

Deniz Seki'yi zayıflatan diyetisyen ve yaşam koçu Şeyda Coşkun, o yoruma kayıtsız kalmamış, "Bacaklar gerçekten ekstra ince, ben kefilim" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Değişimiyle şaşırtan Deniz Sekiden yeni poz

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLDU
Yaklaşık on kilo verdiğini söyleyen 50 yaşındaki sanatçı, "Yirmi kilo daha vermeyi düşünüyorum. Bol bol spor yapıyorum" açıklamasını yapmıştı. 1995 yılında birinci olduğu 'Pop Show' yarışmasına katıldığında henüz 25 yaşında ve 36 beden olan Deniz Seki, Şubat 2018’de 90 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Değişimiyle şaşırtan Deniz Sekiden yeni poz