Cadde Demet Akalın sosyal medyanın diline düştü!

Demet Akalın sosyal medyanın diline düştü!

11.02.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

Önceki gün internet üzerinden el ütüsü sipariş vermek isteyen Demet Akalın, "Almayın! 300 liralık el ütüsü bir saniye içinde önce 600, sonra 940 oldu" diyerek, paylaşımda bulundu. Sepetine 3 adet ürün eklediği için fiyatın arttığını gören sosyal medya kullanıcıları ise ünlü popçuyu ti'ye aldı.

Demet Akalın sosyal medyanın diline düştü

Demet Akalın (49), sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile gündeme geldi. Önceki gün internetten alışveriş yapan Akalın, bir ütünün ekran fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, "Almayın! 300 liralık el ütüsü önce 600, sonra 940 oldu. Bir saniye içinde! Yuh yani, dolandırıyorsunuz milleti, şikayet edeceğim!" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın sosyal medyanın diline düştü

ÜÇ ADET ALDIĞI İÇİN FİYATI ARTTI
Ancak paylaşımda bahsi geçen el ütüsünün fiyatının 300 lira olduğu ve Demet Akalın'ın 3 adet aldığı için fiyatının 940 liraya çıktığı dikkat çekti. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bu detay, Akalın'ın sosyal medyada ti'ye alınmasına neden oldu. Kullanıcılar, ünlü popçuyu yorum yağmuruna tuttu. İşte o yorumlardan bazıları:

"Yanlış yazdığı gibi yanlış da okuyor", "Fıkra okumuş gibi oldum", "Demet Akalın yaptın yine yapacağını", "Demet Akalın yine şaşırtmadı!"

AZ KALSIN 3 TANE ÜTÜ ALIYORDUM!"
Kısa süre sonra olayı fark eden Demet Akalın da yayınladığı gönderi ile güldürdü. Ünlü şarkıcı, paylaşımına, "Az kalsın 3 tane ütü alıyordum." notunu düştü.

Demet Akalın sosyal medyanın diline düştü