Cadde Demet Akalın'dan 20'li yaş paylaşımı! Yaşadığı acıyı anlattı

Demet Akalın'dan 20'li yaş paylaşımı! Yaşadığı acıyı anlattı

04.05.2021 - 20:01 | Son Güncellenme:

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Demet Akalın da 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına katılan ünlü isimlerden oldu. 20'nci yaş gününde patlayan balonlardan dolayı yüzünde ciddi yanıkların meydana gelmesiyle hastaneye kaldırılan Akalın, o dönem , hastane odasında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Demet Akalından 20li yaş paylaşımı Yaşadığı acıyı anlattı

Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlü isimler de katıldı. Akıma dahil olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, herkesin aksine mutlu olduğu andan bir kare paylaşmak yerine yıllar önce yüzü yandığı için hastanede yattığı döneme ait bir fotoğraf paylaştı.

Haberin Devamı

20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, akıma hastanede çekilen bir pozla katılarak "20. yaş günümde uçan balonlardan yanmıştım. Her gün kabukları soyuluyordu suratımın epey acılıydı" notunu düştü.

Demet Akalından 20li yaş paylaşımı Yaşadığı acıyı anlattı


AMELİYAT OLDU

Bir süredir göğüs ağrıları yaşayan Demet Akalın, birkaç gün önce ameliyat oldu. Son durumunu takipçileriyle paylaşan Akalın yayınladığı fotoğrafa, "Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler" notunu düştü. Akalın'a takipçilerinden "Geçmiş olsun" mesajları geldi.

Demet Akalından 20li yaş paylaşımı Yaşadığı acıyı anlattı

ÖZÜR DİLEDİ

Akalın, pandemi nedeniyle 17 günlük kapanmanın öncesinde, tatil beldelerine giden vatandaşlarla ilgili, "Kimse 'param yok' demesin. Vallahi herkesin Bodrum'da evi var" ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki toplayan şarkıcı, eleştirilerin ardından özür diledi.

Haberin Devamı

Instagram hesabından bir paylaşım yapan 49 yaşındaki şarkıcı, "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür" diye konuştu.