CaddeDemet Evgar: Erkeklere 'kadın' demeyi öğretemedik!

Demet Evgar: Erkeklere 'kadın' demeyi öğretemedik!

14.05.2018 - 16:49 | Son Güncellenme:

Sadri Alışık Ödülleri’nde ‘Aile Arasında’ filmindeki rolü ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Demet Evgar, bir magazin muhabirinin soru sorarken ‘bayan’ kelimesini kullanmasına tepki gösterdi.

Demet Evgar: Erkeklere kadın demeyi öğretemedik

Önceki gece katıldığı bir ödül töreni öncesi Demet Evgar'a, "Film hem erkek hem bayan oyuncu ödülü aldı değil mi?" sorusu yöneltildi.

Haberin Devamı

'Bayan' şeklindeki hitabı beğenmeyen güzel oyuncu, “(Bayan) demeyin artık. '1 Kadın 1 Erkek' dizisi yaptık. 35 bin skeç çektik, hâlâ erkeklere 'kadın' demeyi öğretemedik. Artık nereden atayım kendimi? 'Kadın' daha dolu dolu geliyor” ifadelerini kullandı.

Muhabirin "Bundan sonra dikkat edeceğim" şeklindeki sözleri üzerine Evgar, "Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler