Cadde Demet Evgar ve Levent Babataş'ın bebekleri dünyaya geldi

Demet Evgar ve Levent Babataş'ın bebekleri dünyaya geldi

18.08.2022 - 12:41 | Son Güncellenme:

Altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan ve hamile olduğu öğrenilen Demet Evgar, yaşadığı süreci anlatmıştı. Ünlü oyuncu, "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm. Ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum. Umarım beni sever" demişti. Evgar ve Levent Babataş çifti Mavi adını verdikleri bebeklerine kavuştu.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, geçen Mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, 'baby shower' yerine Anadolu geleneği olan 'anneliğe geçiş kutlaması' yapmıştı. Evgar, bu anları "Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun" notuyla paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Demet Evgar, birkaç hafta sonra da kına gecesi düzenlemişti. Kutlamada konsepte uygun kıyafetler giyen oyuncu, yakın arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşamıştı. Eline kına yaktıran Evgar'ın karnı burnunda göbek atması sosyal medyada gündem olmuştu.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi

"İKİNCİ KEZ EVLENİYORUZ"

Ardından mart ayında nikah masasına oturduğu Levent Babataş ile Emirgan'daki evinde bir düğün organize eden Evgar, “İkinci kez evleniyoruz, yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz” demişti.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi

Geçtiğimiz haftalarda da Şebnem Dönmez'in ‘Satori’ adlı programına konuk olan Demet Evgar, "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever" dedi.

Haberin Devamı

"EVDE TV OLMAYACAK"

Suda doğum istediğini belirten oyuncu, Bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp, ‘Merhaba’ demeyi bilmiyor" diye konuşmuştu.

Oyuncu, sözlerine; "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter" şeklinde devam etmişti.

KARNI BURNUNDA SAHİL POZLARI

Zaman zaman karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Demet Evgar, geçtiğimiz ay sahil kenarında hasır şapkası ve lacivert elbisesiyle objektif karşısına geçmişti. Ünlü ismin paylaşımına; kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi

HAZAL KAYA'DAN YORUM

Heyecanı günden güne artan Demet Evgar, son olarak su altında poz verdi. Evgar'ın kalp emojisi ile paylaştığı kareye; meslektaşı Hazal Kaya, "Ay ağlayacağım şimdi" yorumunu yaptı.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi

MAVİ DÜNYAYA GELDİ

Sevilen oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş çifti Mavi adını verdikleri bebeklerine kavuştu. Özel bir hastanede gerçekleşen doğuma doktor, ebe ve doğum psikoloğundan oluşan “Keşkesiz Doğum” ekibi eşlik etti. Doğum sonrası Demet Evgar ve Mavi bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Demet Evgar ve Levent Babataşın bebekleri dünyaya geldi