Cadde Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi

Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi

19.12.2022 - 09:51 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftten Demet Özdemir, hakkında çıkan hamilelik iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Demet Özdemir hamile mi Açıklama geldi

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde 15.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı yeni fotoğraflarla gündeme geldi. Arkadaşları ve eşi Oğuzhan Koç ile çektiği kareleri peş peşe hayranlarının beğenisine sunan güzel oyuncu, binlerce beğeni alan gönderisine, "Biz bu ışığı sevdik! Aşırı sevgi içerir" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

"BU FOTOĞRAFA KALBİMİ BIRAKTIM"

Özdemir ve Koç'un pozuna; "Maşallah size", "Bayıldım fotoğrafın içtenliğine, saflığına, sevilmişliğine" ve "Bu fotoğrafa kalbimi bıraktım" şeklinde yorumlar geldi. Romantik mesaja kayıtsız kalamayan Koç ise kalp emojisiyle Demet Özdemir'e yanıt verdi.

Demet Özdemir hamile mi Açıklama geldi

"ÖZÜR DİLERİM AŞKIM"

Oyuncu, eşi hakkında yaptığı açıklamayla da dşkkat çekmişti. Muhabirlerle sohbet ettiği sırada konu yemeklerden açılınca, "Oğuzhan Bey hamarat mıdır?" sorusu geldi. Bunun üzerine Özdemir, "Böyle şeyler başlık yapılıyor ama açıkça söyleyeceğim. Özür dilerim aşkım. Oğuzhan mutfağa girmeyi hiç sevmiyor arkadaşlar" diyerek kahkaha attı.

Demet Özdemir hamile mi Açıklama geldi

O PAYLAŞIM KAFALARI KARIŞTIRDI

Oğuzhan Koç ile mutlu bir evlilik sürdüren ve aşkını her fırsatta dile getiren Demet Özdemir, son olarak hamilelik iddiası ile adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

İzel-Çelik Ercan, bir döneme damga vuran müzik grubu olmalarına rağmen sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile yıllar sonra sahnelere dönen şarkıcı İzel Çeliköz, sosyal medya hesabından 'Bebek' isimli parçası eşliğinde Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin fotoğrafını yayınladı. İzel, fotoğrafa “Size gelsin” notunu düşerek, kalp emojisi ekledi.

"HENÜZ DEĞİL"

Bu paylaşım sonrasında sosyal medyada "Demet hamile mi?" yorumları yapıldı. Güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasını jest hızıyla yanıtladı. Demet Özdemir, Instagram hesabından “En sevdiğim İzel şarkısıdır ama henüz değil” açıklamasını yaparak, hamilelik iddialarını yalanladı.

Demet Özdemir hamile mi Açıklama geldi