Cadde Demet Özdemir ile Seda Sayan'ın beş saatlik buluşması!

Demet Özdemir ile Seda Sayan'ın beş saatlik buluşması!

21.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Seda Sayan ile Demet Özdemir, önceki gün Etiler'de bir mekanda bir araya geldi. Beş saat boyunca sohbet eden ikili, çıkışta gazetecilerle konuşmayı ihmal etmedi. Buluşmalarıyla ilgili soruları yanıtlayan ikiliden Sayan, yakın arkadaşı Safiye Soyman dahil olmak üzere sosyal medyadaki tüm takipçilerini takipten çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Demet Özdemir ile Seda Sayanın beş saatlik buluşması

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarkan objektiflere takıldı. Yaklaşık beş saat birlikte vakit geçiren ikili, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Sayan, "Normal sohbet ettik. Biz neredeyse her gün konuşuyoruz Demet ile" derken, Özdemir ise "Biz tatil boyunca hep mesajlaştık, bir araya gelmek için çok bekledik. O yüzden uzun sürdü bu akşamki buluşma ve sohbet" açıklamasında bulundu.

Demet Özdemir ile Seda Sayanın beş saatlik buluşması

"YAZI AMERİKA'DA GEÇİRDİĞİM İÇİN DEMET İLE BULUŞAMADIM"

Bu sırada şarkıcı araya girerek; “Ben bütün yazı Amerika’da geçirdiğim için Demet’im ile buluşamadım" ifadelerini kullandı.

"TAKİPÇİLERİMİ BEN ÇIKARMADIM"

Sayan, Muhabirlerin; “Seda Hanım, sosyal medya takip ettiğiniz herkesi çıkarttınız. Özellikle Safiye Soyman’ı da çıkartmanız çok konuşuldu. Bir tek oğlunuzu ve eşinizi takip etmeye başladınız. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

Özellikle Safiye’yi mi çıkarttım, yapmayın. Takipçilerimi takipten ben çıkmadım. Sosyal medyamı yöneten kardeşim Sefa Çağlar dedi ki; 'Bundan sonra yönetimi ben ele alıyorum. Böyle olması gerekiyor.' Öyle de yaptı.

Demet Özdemir ile Seda Sayanın beş saatlik buluşması

ESTETİK SORUSUNA CEVAP YOK!

Yüzüne yaptığı estetiklerle sık sık gündeme gelen sanatçı, bu konuyla ilgili sorulara ise "Hadi hoşça kalın. Seviyorum sizi" demekle yetindi.

60 yaşındaki Seda Sayan, ardından aracına binerek oradan uzaklaştı.