Cadde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı!

27.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), başarılı kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmüyor. 2021 yılının sürpriz aşıkları, nikâh masasına oturmak için gün sayıyor. Son olarak Gayrettepe'de bir restorandan çıkarken objekltiflere yansıyan ikili, "Bir sürpriz yapalım" diyerek, ilk kez düğün tarihlerini açıkladı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişân sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikiliden güzel oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşin tadını çıkarmıştı. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.

Haberin Devamı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı

TEBRİK TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazetecileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Tatilin tadını çıkaran Özdemir, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 30 yaşındaki oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı

DÜĞÜN TARİHLERİNİ AÇIKLADILAR

Kısa sürede hastalığı atlatıp sağlığına kavuşan Demet Özdemir ve nişanlısı Oğuzhan Koç, önceki gün Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı.

Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Süprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi verdi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" dedi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı

"HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN"

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

Ünlü isim, yeni atlattığı koronavirüs hakkında da konuşarak, "Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla alakalı mücadelede yardım etsin" ifadelerini kullandı.