Cadde Demet Özdemir'den kalp emojili Oğuzhan Koç paylaşımı

Demet Özdemir'den kalp emojili Oğuzhan Koç paylaşımı

05.03.2022 - 17:42 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldığı Oğuzhan Koç'a 'Evet' cevabını vermişti. Neşesi yerinde olan 30 yaşındaki güzel, romantik bir paylaşımda bulundu.

Demet Özdemirden kalp emojili Oğuzhan Koç paylaşımı

Oğuzhan Koç, 14 Şubat'ta Demet Özdemir'e evlenme teklifi etti. Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Koç’un evlilik teklifine Özdemir ‘Evet’ demişti.

Haberin Devamı

"KALBİM KALBİNDE"
26 Şubat doğumlu sevgilisinin 30'uncu doğum gününde Instagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı, "Dünyanın en güzel gülüşünün, en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin tam yanındayım. Çok şanslıyım. İyi ki doğdun sevgilim" notunu düşmüştü.

Demet Özdemir ise sevgilisinin romantik mesajına, kalp emojisiyle birlikte "Sevgilim! Kalbin kalbimde" yorumunu yazmıştı.

Demet Özdemirden kalp emojili Oğuzhan Koç paylaşımı

AŞKA GELDİLER
Kısa bir ayrılık sürecinin ardından barışan ünlü çift, mutluluklarını bir kez daha sosyal medyaya taşıdı. Oğuzhan ile fotoğrafını yayınlayan Özdemir'in, sevgilisinin kalbinin olduğu yere emoji koyması dikkat çekti. Şarkı da bu paylaşımı kendi hesabında yer verdi.

Demet Özdemirden kalp emojili Oğuzhan Koç paylaşımı