Cadde Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden yok bitti mi? Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden bitti?

Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden yok bitti mi? Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden bitti?

01.06.2021 - 11:21 | Son Güncellenme:

Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden yok sorusu araştırma konusu olmya devam ediyor. Star TV ekranında yayınlanan sabah kuşağı programı Demet ve Alişan'la Sabah Sabah Cuma günü ekrana gelen son bölümle final yaptı. Final kararının ardından programın takipçileri Pazartesi ve bugün ekrana gelmeyen Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programı neden yok bitti mi sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Demet ve Alişanla Sabah Sabah neden yok bitti mi Demet ve Alişanla Sabah Sabah neden bitti

Demet ve Alişan'la Sabah Sabah bitti mi, neden yok sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Star TV ekranında yayınlanan Demet ve Alişan'la Sabah Sabah Star TV ekranında sabaj saatlerinde ekrana geliyordu. Yapılan anlaşmanın sona ermesi ile Cuma günü final yapan programın ardından Pazartesi ve bugün ekrana gelmeyen programın neden yayınlanmadığı konusunda araştırmalar sıklaştı. Peki Demet ve Alişan'la Sabah Sabah neden yok, final mi yaptı, bitti mi?

Haberin Devamı

DEMET VE ALİŞAN'LA SABAH SABAH NEDEN YOK BİTTİ Mİ?

Demet ve Alişan'la Sabah Sabah Cuma günü ekrana gelen son bölüm ile final yaptı. Star TV ile anlaşması sona eren yapım yeni bölümleri ile ekrana gelmeyecek. Yeni sezondan itibaren Seda Sayan'ın Star TV ekranında sabah programı yapması bekleniyor.

Yazarlar