Cadde Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu!

Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu!

10.03.2024 - 06:55 | Son Güncellenme:

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile 2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal, geçtiğimiz akşam ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ adlı sosyal sorumluluk projesine katıldı. Güzel oyuncu, "Hayatınızda hiç güçsüz kaldığınız anlar oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ sosyal sorumluluk projesinin üçüncüsü gerçekleşti. TİM Maslak Show Center’da düzenlenen gecede elde edilen gelirler TOG Vakfı burs fonuna aktarılarak depremzede üniversite öğrencisi genç kadınların eğitimlerine destek olmak için kullanılacak.

Haberin Devamı

1 MİLYON TL BAĞIŞ TOPLANDI

Geleceğin Güçlü Kadınları sosyal sorumluluk projesinin etkinliğinde iş, sanat ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı isimleri bir araya geldi. Gecenin sunuculuğunu Çağla Şikel üstlenirken, bu özel gece için üretilen tasarımlar Tolga Çevik tarafından açık artırma ile satışa sunuldu. Yaklaşık 1 Milyon TL değerinde bağış toplandı.

Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu

Deniz Baysal Yurtçu da geceye katılan ünlü isimler arasındaydı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan Yurtçu, "Bu gece burda olduğum için onur duyuyorum. Mevzu aslında güç değil, gücü nasıl kullandığın önemli. Bizler de gücümüzü böyle bir birliktelik için kullanıyoruz ve biz ülke olarak çok şanslıyız. Hepimizin de böyle yapması gerekiyor. Kadınlar olarak birbirimize daha da fazla dokunmalıyız" dedi.

Haberin Devamı

Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu

"DİBE ÇÖKMEDEN SIÇRAYAMIYORUZ"

Muhabirlerin, "Sizin hayatınızda hiç güçsüz kaldığınız anlar oldu mu?" sorusuna da yanıt veren güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu benim. Kendime inanmadığım güvenmediğim anlarım oldu. Ama çevremdeki kadınlardan ben o gücü gördüm. Özellikle annemde aldım gücümü. Tabii ki yıkılıp dibe çökeceğiz. Dibe çökmeden de sıçrayamıyoruz. Korkmamak gerekiyor bazen, en kötü zamanlarda bile mücadeleden vazgeçmemek gerekiyor.

Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu

"BARIŞ BANA ÇOK DESTEK OLDU"

Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde eşi Barış Yurtçu hakkında konuşarak, "Ben Barış'tan sonra kendimi buldum" demişti. Bu konuya da açıklık getiren Yurtçu, "Ben kendine çok güvenen birisi değildim. Barış sayesinde kendimi buldum. Bana çok destek oldu, beni güçlendirdi. Ben çalıştıkça da kendi gücümün farkına vardım. Hayatımıza birbirini aşağıya çeken insanlar değil de birbirini yücelten insanlar almamız gerektiğine karar verdik. Kimsenin sizi kullanmasına, ışığınızı çalmasına izin vermeyin" şeklinde konuştu.