Cadde Deniz Yıldızı son bölüm ile çok konuşulacak!

Deniz Yıldızı son bölüm ile çok konuşulacak!

23.10.2014 - 18:47 | Son Güncellenme:

Deniz Yıldızı yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Banu ve Atakan arasında neler oldu? Melih'in son durumu ne? Deniz Yıldızı yepyeni bölümü ile bu akşam ekranda geldi.

Deniz Yıldızı son bölüm ile çok konuşulacak

Deniz Yıldızı yine heyecanlı bir bölüm ile izleyicilerle buluştu. Deniz Yıldızı'nda bugün neler oldu ? Deniz Yıldızı'nda bugün yine son bölümü ile sevenlerini ekrana kilitledi. Deniz Yıldızı'nın yeni bölümünde Banu, Atakan'ın tehtitlerine ne kadar dayanabilecek? Son bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

DENİZ YILDIZI SON BÖLÜM

Banu, Atakan’a tuzak kuruyor.

Kadriye, Eylül’ü eve götürmek için, Engin’den gizli Bahri eve gider. Can, Suna’dan gizli, adam tutup Mustafa’yı kaçırtmış, bebeğinin yerini öğrenmeye çalışmaktadır.

Yıldız, Atakan’ın, İzzet’i öldürdüğünü görmüştür. Vicdan azabı çeken ve Atakan’dan çok korkan Yıldız, Banu’ya gerçekleri anlatmayı düşünür.

Banu, İzzet öldüğü için, kendisini yine tehdit etmeye başlayan Atakan’a bir tuzak kurar. Güya Atakan’ın, ahlaksız teklifini kabul edecek ve onu oyalayıp, parayı alacaktır. Buna razı gelmeyen Pelin ise, her şeyi anlatmak için Melih’e gider.