Cadde Derya Şensoy'dan 'evlilik' cevabı

Derya Şensoy'dan 'evlilik' cevabı

22.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Derya Baykal, önceki gün kızı Derya Şensoy ile bir düğüne katıldı. Düğün çıkışı görüntülenen anne-kız, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Derya Şensoy, evlilikle ilgili soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.

Derya Şensoydan evlilik cevabı

Oyuncu Derya Baykal, geçtiğimiz gün kızı Derya Şensoy ile Ortaköy'de bir düğüne katıldı. Düğün çıkışı görüntülenen anne-kız, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Haberin Devamı

Baykal, "Oğlumun yakın arkadaşının düğünüydü. Biz de bu mutlu günlerinde yanlarında olduk" dedi. Oyuncu, muhabirlerin, "Siz neler yapıyorsunuz?" sorusuna ise, "Ben bir şey yapmıyorum. Bebek bakıyorum. Şimdi de oraya gidiyorum" diyerek, oradan ayrıldı.

"ERKEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM"
Annesinden hemen sonra çıkan Derya Şensoy ise, "Abimin çok yakın arkadaşı, benim de elinde büyüdüğüm Cevat abinin düğünü. Bu özel gününde kendisini yalnız bırakmadık. Sabah çekimim olduğu için ben erkek ayrılmak durumunda kaldım" dedi.

Gazetecilerin, "Sizin evlilik planınız var mı?" sorusuna oyuncu, "Zor zamanlar geçirdik. Şu anda aklımızda bir böyle bir düşünce yok" diye cevap verdi.

Derya Şensoydan evlilik cevabı

"SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR"
Öte yandan Derya Şensoy, geçtiğimiz ay 32. yaşını kutladı. Çok mutlu olduğunu ve sevdiklerinin yanında olduğunu dile getiren Şensoy, "Yeni yaşınızda neler dilediniz?" sorusuna, "Yılbaşında ne dilediysem onu... Sağlık, mutluluk, huzur" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

"SEVGİLİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Oyuncu, sevgilisi Celal Can Algül'ün hediyesi sorulduğunda, "Sevgilime çok teşekkür ediyorum. Bana hediye almış, yarın açıp bakacağım. Sizleri bir daha gördüğümde söyleyeceğim ne olduğunu, söz" ifadelerini kullanmıştı. Sonrasında ise, yaklaşık bir yıldır Derya Şensoy ile beraber olan iş insanı Celal Can Algül'ün, sevgilisi Derya Şensoy'a doğum günü hediyesi olarak çok değerli bir pırlanta küpe hediye ettiği öğrenilmişti.

Derya Şensoydan evlilik cevabı

"ONLAR NE DİYORSA O"
Derya Baykal da kızının doğum gününden çıkarken görüntülenmiş; hızlı adımlar ile arabasına binen Baykal, iyi dileklerini dile getirerek, "Kızımın mutlu olması beni de çok mutlu eder, bundan sonra benim için onların mutlu olması önemli" demişti.

Usta sanatçı, kızının ilişkisi hakkında ise "Onlar ne diyorsa o, ben onlara bıraktım" şeklinde konuşmuştu.

Yazarlar