Cadde Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış!

Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış!

27.02.2024 - 10:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe taraftarı olan Derya Uluğ, konserinde 'Şinanay' parçasını söylediği sırada "Galatasaray'a küfrettirdiği" iddiasına tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, görüntülerinin tepki çekmesinin ardından videonun orijinal halini yayınladı.

Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış

Derya Uluğ, geçtiğimiz cumartesi akşamı verdiği konserde Şinanay şarkısını seslendirdi. Sosyal medyada paylaşılan videoya göre; konseri ellerinde Fenerbahçe bayraklarıyla izleyen hayranları, şarkının sözlerini küfürle değiştirerek, Uluğ’a eşlik etti.

Haberin Devamı

"HİÇBİR TAKIMA VE TARAFTARINA HAKARET ETMEDİM"

Görüntülerin tepki çekmesi üzerine Derya Uluğ, sosyal medyada videonun uzun halini yayınladı.

Bugüne kadar hiçbir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfürün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da.

Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış

"REKABET GÜZEL AMA SAYGI ÇERÇEVESİNDE"

X hesabından art arda paylaşım yapan 38 yaşındaki şarkıcı, "Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir. Gördüğünüz bir video üzerinden birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki? Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orijinal hali" ifadelerini kullandı.

Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış