Cadde Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum!

Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum!

08.12.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla aından söz ettiren, daha sonra müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, yeni mesleğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum

Uzun yıllar oryantallik yaptıktan sonra müzik dünyasına geçiş yapan Didem Kınalı, yeni şarkısı ‘Üstadım’ı müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü isim, yeni parçasını çektiği kliple de taçlandırdı.

Haberin Devamı

"SANAT CAMİASINDAKİ AÇIĞI DOLDURDUM"

Usta şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe'nin deneyiminden yararlandığını belirten Didem Kınalı, "Sanat camiasında bir açık vardı, o açığı doldurduğuma inanıyorum. Şarkı seçimlerimde muhakkak Yıldız Tilbe gibi değerli isimlere danışarak ilerliyorum. Güzel şarkılar çıkarmak beraberinde konserleri de getiriyor" ifadelerini kullandı.

Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum

"BEN KOLAY PES ETMEM"

37 yaşındaki şarkıcı, "Bu camiada barınmak açıkcası kolay değil. İstediğiniz kadar sesiniz iyi olsun ama elbet bende olduğu gibi mobinge maruz kalıyorsunuz başka isimler tarafından. Ben kolay pes eden bir insan değilim. Bundan sonra adımı sıklıkla duymaya alışacak bazıları" dedi.

Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum