Cadde Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım!

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım!

19.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan, 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, Cihangir'de obkjektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kınalı, son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylarla alakalı konuştu. Murda'nın 'Dansöz müyüz? çıkışı hakkında da konuşan Kınalı, sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'e de destek verdi.

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da sergilediği dans gösterileriyle adını geniş kitlelere duyuran Geçtiğimiz aylarda iş için Bodrum'a giden Didem Kınalı, ertesi gün ise Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te objektiflere yansımıştı. Kendini Ege'nin masmavi sularına bırakan Kınalı, sahne yorgunluğunu atmıştı.

Haberin Devamı

TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

Düzgün fiziği ile tüm bakışları üzerinde toplamayı başaran ünlü oryantalin, telefonunu bir an olsun elinden düşürmemesi dikkatlerden kaçmamıştı. 36 yaşındaki güzel, 300 binden fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı için de çekim yapmayı ihmal etmemişti.

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım

"GEÇ ÇIKTIĞIM İÇİN LEBLERİ ATANLAR OLDU"

Son dönemlerde maddi sıkıntı yaşadığı yönündeki haberlerle adından söz ettiren Didem Kınalı, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylar hakkında konuştu.

Geçmişte bu tip olayların kendisinin de başına geldiğini ifade eden Didem, "Geç çıktığım için leblebi atanlar olmuştu. Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışanların tacizine uğramıştım. Kulise gelip, pahalı hediyeler alanların yanı sıra yemek yemek isteyenlerle de uğraştım" açıklamasını yaptı.

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım

Haberin Devamı

"KIZMADIM, KIRILDIM"

Ardından Murda'nın kendisine para fırlatan hayranına tepki gösterirken 'Dansöz' benzetmesi yapmasıyla ilgili konuşan Kınalı, "Kendisini çok beğeniyorum. Ama dansöz kelimesini aşağılayıcı bir tabir ile kullandığı için kırıldım. Ama kimseye kızmadım" ifadelerini kullandı.Beachlerde kendisinin de sahne aldığını orada kendisine dahil kimsenin para takmadığını söyleyen Didem, Murda'ya yapılan hareketin doğru olmadığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da bir beach'te konser veren Murda, tatsız bir olay yaşamıştı. Şarkıcı, konser sırasında bir hayranının kendisine para fırlatmasına sinirlenmiş, söz konusu seyirciye "Fakir mi görünüyoruz sana? Dansöz müyüz?" demişti. Sinirlerine hakim olamayan ünlü rapçi, "O paranın 200 katını suratına fırlatırım, rahat ol" ifadelerini kullanmıştı.

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım

DİDEM'DEN MURDA'YA TEPKİ

Murda'nın kullandığı 'dansöz' kelimesi, oryantal Didem Kınalı'yı kızdırmıştı. Sosyal medyada paylaşım yapan Kınalı, "Tabii ki orada böyle bir şey yapılması hoş değil. 'Ben dansöz değilim' kelimesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanıyorsan farklı bir kelime seçebilirsin. Sanırım onun da bir boşluğuna geldi bu kelime. Gerçekten artık bu tarz şeylerde 'dansöz' kelimesinden çok sıkıldım, aşağılayıcı şekilde kullanılmasından sıkıldım. Mesleğimin artık bu şekilde etiket yapılmasından ve dışlanmaktan çok sıkıldım" demişti.

Haberin Devamı

GÜLŞEN'E DESTEK

Şarkıcı Gülşen'in son dönemlerde giydiği sahne kostümlerine de değinen Didem, "Kendisini çok beğeniyorum. Yaptığı hareketleri doğru buluyorum" dedi. Yasakların kendi hayatında tersini yaptırma gibi bir etkisini olduğunun da altını çizen ünlü oryantal, başarısını da buna bağladığını söyledi. Moda'nın değişken olduğunu da değinen Didem "Moda çıplaklıksa eğer uymak istemem bedenime ne uyuyorsa o olur" dedi. 

Didem Kınalı: Sahneye her çıktığımda tacize uğradım