Cadde Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak!

Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak!

29.11.2023 - 11:00 | Son Güncellenme:

Sosyetenin ve sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Dila Tarkan hem eşi Dağhan Doğruer ile hem de oğlu Luca Kartal ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tarkan, ailesinde gördüğünü evliliğinde uyguladığını itiraf etti.

Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak

Dila Tarkan 2017'de aşk yaşamaya başladığı Dağhan Doğruer ile 2022'de evlenmiş, aynı yıl oğlu Luca Kartal'ı doğurmuştu. Tarkan, geçtiğimiz günlerde ise Hande Erçel'in 'Great Gatsby' temalı doğum gününe katılmıştı. Orada çekilen fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşmış ve çok sayıda beğeni almıştı.

Haberin Devamı

Sosyetik güzel, Şamdan Plus dergisine konuştu. Ünlü isim, aşktan, eşinden ve oğlu Luca Kartal'dan bahsetti.

'AŞK BESLEDİKÇE BÜYÜR'

"Aşk besledikçe büyür" diyen Tarkan, "Ben onun belli bir ömrü olduğunu düşünmüyorum. Yürüyebilmesi için içinde hem çılgınlık hem mantık olması lazım" açıklamasında bulundu.

Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak

'KÜSMEMİZ YASAK'

Dila Tarkan, "Ailemden öğrendiğimi evliliğimde uyguluyorum, Dağhan ile birbirimize küsmemiz yasak" itirafıyla dikkat çekti.

Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak

'GÜLÜŞÜ YETER'

Ünlü isim oğluna ve anneliğe dair şunları söyledi:

Luca Kartal’ın bir gülüşü beni anında dipten tepeye çıkartır, modumu değiştirir. Çocukluğumdan beri anne olmayı çok isteyen bir insandım. Oğlum doğunca önceliklerim değişti. Kartal sayesinde hayatıma düzen geldi.

Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak