Cadde Dila Tarkan'dan hamilelik pozu!

Dila Tarkan'dan hamilelik pozu!

18.05.2022 - 08:49 | Son Güncellenme:

Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay Yunanistan’da iki gün iki gece süren bir düğünle evlenmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan fenomen isim, deniz kenarında verdiği karnı burnunda pozları takipçileriyle paylaştı.

Dila Tarkandan hamilelik pozu

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Dağhan Doğruer'den geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde Miami'de evlilik teklifi almıştı. Sevgilisinin teklifine 'evet' diyen Tarkan, o anları 'Her şey tam burada başlamıştı' notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, kısa süre sonra da aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı. Tarkan ile Doğruer, iki ay önce de Yunanistan'ın Atina şehrinde nikah masasına oturmuştu. İkiliyi bu özel gününde aileleri ve dostları yalnız bırakmamıştı. 

Dila Tarkandan hamilelik pozu

Aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine giren çift renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 29 yaşındaki Dila Tarkan, gelinlik yerine pantolon ve ceketten oluşan bir takım tercih etmişti.

Yunanistan'ın Atina şehrinde nikah masasına oturan ünlü çiftin düğününde, Yağmur Tanrısevsin, Merve Oflaz, Nazlı Kayı Sabancı, Şeyma Subaşı ve Sibil Çetinkaya gibi isimler adeta güzellik yarışına girmişti.

Dila Tarkandan hamilelik pozu

GELİNİN ÖNÜNE Mİ GEÇTİ?

Şeyma Subaşı yakın arkadaşının düğünü için iddialı bir seçim yapmıştı. Subaşı'na "Çok güzelsin" yorumlarının yanında "Gelinden daha dikkat çekici olma yanlışı" yorumları da yapılmıştı.

Haberin Devamı

DİLA'NIN BEBEK HEYECANI

Şimdilerde mutlu evliliği devam eden ve bebek heyecanı yaşayan Dila Tarkan, tatil sezonunu açtı. Beş aylık hamile olduğu iddia edilen 28 yaşındaki Tarkan'dan karnı burnunda bir paylaşım geldi.

Dila Tarkandan hamilelik pozu

İlk kez anne olacak olan fenomen ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelirken; Şeyma Subaşı, Aylin Çetinkaya, Yağmur Tanrısevsin gibi isimler de bu karelere kayıtsız kalamadı.

"SENİ DE GÖBEKLİ GÖRDÜK YA..."

Dila Tarkan'ın paylaşımına "Aşırı tatlı bir hamiş oldun Dila", "Sağlıkla kucağınıza alın" gibi yorumlar gelirken, bir takipçisinin ise "Seni de göbekli gördük ya… Allah bebeğimizden razı olsun" yorumunda bulunması dikkat çekti.

Dila Tarkandan hamilelik pozu