Cadde Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği!

Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği!

31.07.2022 - 10:21 | Son Güncellenme:

Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, önceki gece sevgilisi Laura Shakimova ile Bebek'te objektiflere yansıdı. Ünlü isim ve sevgilisi, flaşların patlamasıyla panik oldu ve kaçtı. Yüzlerini saklayan sevgililer, biraz yürüdükten sonra mekana döndü. İkili, ön kapı yerine yan taraftaki çiçeklerin üzerinden atlayarak mekana girmeyi tercih etti.

Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Bennu Gerede ve Koray Erkaya'nın oğullarından Dilan Gerede Erkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından sevgilisi Laura Shakimova'nın fotoğraflarını yayınlayarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Zaman zaman gecelerde de görüntülenen aşıklar, Atatürk Kültür Merkezi'nden çıkarken kız arkadaşı ile birlikte objektiflere takılmıştı.

Haberin Devamı

Flaşların patlamasıyla rahatsız olan Dilan Gerede Erkaya'ya, sosyal medyadaki paylaşımı sorulunca, "Çektikleriniz yeterli arkadaşlar" cevabını vermişti.  Erkaya, sonrasında kız arkadaşı ile birlikte kendileri için gelen araca binerek uzaklaşmıştı.

Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği

YÜZLERİNİ SAKLADILAR!

Mutlu birliktelikleri devam eden Dilan Gerede Erkaya ile Laura Shakimova, önceki gece Bebek'te objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan genç çapkın ve sevgilisi, bir anda panikleyerek sağa sola kaçıştı.

Yüzlerini saklayan sevgililer, mekana girmeyerek sokakta yürümeye başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra mekana girmek için geri dönen ikili, basın mensuplarını tekrar karşılarında görünce, mekana ön kapıdan girmek yerine, mekanın yan tarafındaki çiçeklerin üzerinden atlayarak girmeyi tercih etti.

Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği

Haberin Devamı

ÇİÇEK SATICILARINA 500 TL VERDİ!

22 yaşındaki Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin bu hareketine bir anlam verilemedi. bennu Gerede'nin oğlu, gazetecileri engellemesi için çiçek satıcılarına da 500 TL para verdi.

Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği

"BİZİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?"

Dilan Gerede Erkaya ve model sevgilisi Laura Shamikova, daha önce de Maslak'ta bulunan Klein Phoenix isimli mekana girerken kameralara yansımıştı. Flaşların patlaması ile şok yaşayan Erkaya-Shamikova çifti, basın mensuplarını fark edince görüntü vermemek için yüzlerini gizlemişti.

Dilan Gerede Erkaya, "Bizi neden çekiyorsun?" diye tepki gösterdikten sonra, model sevgilisiyle koşar adımlarla mekana giriş yapmıştı.