Cadde 'Dilek Taşı' oyuncusu Özge Özberk, 'Rüçhan'ı anlattı!

'Dilek Taşı' oyuncusu Özge Özberk, 'Rüçhan'ı anlattı!

20.11.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'sevilen dizisi 'Dilek Taşı' ile ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk, canlandırdığı Rüçhan karakteri ve Dilek Taşı üzerine samimi açıklamalar yaptı.

Dilek Taşı oyuncusu Özge Özberk, Rüçhanı anlattı

Hürriyet hafta sonu eklerden Hakan Gence'ye konuşan Özge Özberk, "Rüçhan oynadığım en keyifli rollerden biri. Çaresizliğin içinde sıkışıp kalmış, kendini içkiye vermiş ve deliye yatan rahat bir karakter. İçinde fırtına kopsa da 'Ben bunu hallederim' diyor, ama hiçbir şeyi halledemiyor çünkü kafasında çok dominant bir kayınvalide var. O sıkışıklık, kendini bilmezlik, o rahatlık inanılmaz keyifli ve bana çok şey kattı. O yüzden Rüçhan'la ilgili 'Canım benim ya inşallah sağ salim çıkarsın o evden diyorum' her seferinde. Dilek Taşı bana geldiğinde beni ilk etkileyen kavuşamama vardı, baba ve anne olmak vardı, 80 döneminde geçiyor olmasıydı. Bir de aslında kime baktıysam herkes haklıydı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ı buluşturan dizi, çarşamba akşamları yayınlanan yeni bölümleri beğeni toplarken; sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.