Cadde 'Doğduğun Ev Kaderindir' ekranlara veda ediyor

'Doğduğun Ev Kaderindir' ekranlara veda ediyor

04.05.2021 - 19:49 | Son Güncellenme:

İki sezondur TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda reytingleri düşük giden dizinin ekren final yapacağı öne sürüldü.

Doğduğun Ev Kaderindir ekranlara veda ediyor

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu 'Doğduğun Ev Kaderindir'in final yapacağı iddia edildi. TV1002ün haberine göre; başrollerini Demet Özdemir ile Engin Öztürk'ün paylaştığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi 12 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 43. bölümüyle ekranlara veda edecek. 

Haberin Devamı

Öte yandan 2019 yılının sonunda başlayan diziye, geçtiğimiz haftalarda Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol da veda etmişti. Başrol oyuncunun ayrılmasının ardından senaryoda değişiklik yapılmıştı.

GÜLCAN ARSLAN EKİBE KATILMIŞTI

Birkaç bölüm önce de 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisine Nesrin rolüyle Gülcan Arslan dahil olmuştu. Aslında Zeynep'in 15 yaşında evden kaçan ablası Gülbin'in ta kendisi olan Nesrin, kendisini aramadığı düşünen ailesinden intikam almak için yıllar sonra karşılarına çıkmıştı.