Cadde Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap

Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap

15.04.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Doğu Demirkoldan Ayşe Kırca sorusuna cevap

Doğu Demirkol ile Levent Kırca-Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca'nın yaşadığı aşk, Berlerbeyi'nde yemek yemeye gittikleri restoranın paylaştığı fotoğrafla ortaya çıkmıştı. Demirkol ile Kırca'nın bir aydır birlikte oldukları öğrenilmişti.

Haberin Devamı

"LEVET KIRCA'MIZIN BİZE MİRASI"

Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile yaklaşık bir aydır aşk yaşayan Doğu Demirkol, geçtiğimiz hafta Bebek'teydi. Yürüyüş yaparken gazetecileri gören Demirkol ve sevgilisi, "Acelemiz var. Ayşe Hanım değerli bir insan. Levent Kırca'mızın bize mirası. Her şey yolunda, güzel, çok tatlı" diyerek aşk soruları hakkında çok konuşmadı.

Doğu Demirkoldan Ayşe Kırca sorusuna cevap

"HARİKA BİR PROJE GELİYOR"

Yeni bir proje hazırlığında olan Demirkol, "Hazırlığımız devam ediyor. Harika bir proje geliyor. Bekleyenleri üzmeyeceğim" dedi. Doğu Demirkol ve Ayşe Kırca daha sonra hızlıca oradan ayrıldı.

Doğu Demirkoldan Ayşe Kırca sorusuna cevap

ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Çift, önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Karşılarında basın mensuplarını gören çift kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirkol “Her şey yolunda. ‘Doğu’ dizimizin yeni sezonunu çektik, o gösterime girecek. Bir de tek kişilik gösterim devam ediyor. Önce İstanbul, sonra da turneye çıkacağım” dedi.

Doğu Demirkoldan Ayşe Kırca sorusuna cevap

Haberin Devamı

"TEKLİFİM HER ZAMAN AÇIK"

Muhabirlerin “Doğu dizisinde kendi hayatınızdan kesitleri çekiyorsunuz. Bir sonraki sezonda Ayşe Hanım’ı da görebilecek miyiz? Ya da beraber oynamak ister misiniz?” sorusuna Demirkol “Neden olmasın? Teklifim kendisine her zaman açık. Kendisi ne zaman isterse, onun inisiyatifinde” dedi. Çift ardından alışveriş merkezini gezmeye devam etti. 

Doğu Demirkoldan Ayşe Kırca sorusuna cevap