Cadde Acı haberi Doğukan Manço duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

Acı haberi Doğukan Manço duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

23.03.2024 - 17:23 | Son Güncellenme:

Aranjör ve Dj Semih Tuncer, geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti. Tuncer'in ölüm haberini usta sanatçı Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço duyurdu.

Acı haberi Doğukan Manço duyurdu Son fotoğrafımızmış

Doğukan Manço, "Son fotoğrafımızmış" mesajı ile trafik kazasında yaşamını yitiren Semih Tuncer'le şarkı çalışmaları sırasında çekilen kareleri paylaştı. Manço, Instagram hesabından duygu yüklü bir de mesaja yer verdi.

Haberin Devamı

"ARKADAŞIM, AĞABEYİM, USTAMDI"

Son fotoğrafımızmış... Semih Tuncer'in haberini almadan bir gün önce, 'Ya çok ara verdik, bir kapısını çalsam da yine güzel bir müzik yapsak' diye debelenip duruyordum evde. Bilen bilir, çok özel bir yetenek, çok kişinin müzik hayatını güzelleştirmiş birisi. Benim de bu sektörde var olmamı sağlayan çok değerli bir arkadaşım, ağabeyim ve ustamdı. Allah mekanını cennet eylesin. Çok üzgünüm.

Acı haberi Doğukan Manço duyurdu Son fotoğrafımızmış

"KAFAM RAHATLASA NE OLUR?"

Semih Tuncer'i aramadığı için yaşadığı pişmanlığı dile getiren Manço, "Ben erteledim, 'Şu işler bi bitsin arayacağım' dedim. 'Kafam rahatlasın da bie akşam daha rahat vakit geçirelim' dedim. Şimdi sonuç? Kafam rahatlasa ne olur? Her neyi erteliyorsanız kısaltın o süreyi" tavsiyesinde bulundu.

Acı haberi Doğukan Manço duyurdu Son fotoğrafımızmış