Cadde 'Dönence'de Gece, Özgür'e İstanbul'a döneceğini açıkladı!

'Dönence'de Gece, Özgür'e İstanbul'a döneceğini açıkladı!

14.09.2023 - 07:56 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizisi 'Dönence', 10'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Dönence', yeni gününde bir kez daha damgasını vurdu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Dönencede Gece, Özgüre İstanbula döneceğini açıkladı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana ekrana geldi.

Haberin Devamı

'DÖNENCE' SON BÖLÜM

CEM VE VERDA'NIN MERAKLI BEKLEYİŞİ

Dönence'nin 10'uncu bölümünde; Gülce’nin sosyal hizmetler tarafından alınabileceği gerçeğiyle kahrolan Cem ve Verda, Nurdan Hanım’dan gelecek olan haberi korku ve heyecanla bekledi. Nurdan Hanım, Gülce’nin akranlarıyla birlikte olabileceği bir liseye yazdırılması gerektiğini söyledi.

Dönencede Gece, Özgüre İstanbula döneceğini açıkladı

ENDİŞELİLER!

Bunu duyan Cem ve Verda’nın içi bir nebze rahatlarken bu seferde kızlarının okula uyum sürecinin nasıl geçeceğinden endişe duydu.

GÜLCE OKULA BAŞLADI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Diğer tarafta kendisine çarpanın Miro olduğunu hatırlayan Ceren onunla yüzleşti. Fakat Miro bu işten de sıyrılmanın bir yolunu bularak ona aşık olduğunu söyledi. Ceren’in ise Miro’yla ilgili kafası karıştı.

Dönencede Gece, Özgüre İstanbula döneceğini açıkladı

Haberin Devamı

ÖZGÜR'ÜN PANSUMANI GECE'DEN - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AİLESİ, GECE'NİN KARARINA KARŞI ÇIKTI

Gece akşam yemeğinde ailesine üniversite için İstanbul’a gideceğini söyledi. Ailesi ise Gece’nin kararına karşı çıktı.

Dönencede Gece, Özgüre İstanbula döneceğini açıkladı

"BEN İSTANBUL'A DÖNÜYORUM"

Özgür’e İstanbul’a gideceğini söylemeye hazırlanan Gece akşam buluşmayı teklif etti.Sahilde buluşan ikili romantik anlar yaşadı. Özgür, Gece’ye aşık olduğu söylemeye hazırlanırken Gece’nin ‘Ben İstanbul’a dönüyorum.’ sözleriyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Dönencede Gece, Özgüre İstanbula döneceğini açıkladı

GÜLCE İSTANBUL'A DÖNÜYOR - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönence heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…