Cadde 'Dönence''de Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak

'Dönence''de Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak

19.06.2023 - 12:40 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi 'Dönence', izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Herkesin içini ısıtacak sıcacık hikayesi ile ekrana gelmeye hazırlanan Dönence'de arkadaşlık sevgisine de değinilecek.

Dönence, Cannes'dan ödülle dönen 'Exceptional' isimli dizinin uyarlaması. İsrail formatlı yapım, farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa'da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Dönence'de Gece ve Sera’nın dostluğu izleyiciyi hem güldürecek hem de ağlatacak. Komik hallerinin yanı sıra zor dönemlerde birbirlerine verdikleri destekle de çok konuşulacak sıkı dostlar, izleyicilerin içinde samimiyet duygusunu yeşertecek.

Dönencede Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de; Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönencede Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak

Duygu dolu hikâyesiyle merakla beklenen Dönence dizisi, ilk bölümü ile 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.