Cadde Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda haftanın finalinde kolyenin sahibi kim oldu?

Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda haftanın finalinde kolyenin sahibi kim oldu?

01.05.2020 - 16:15 | Son Güncellenme:

TV8 ekranında yayınlanan sevilen moda yarışması Doya Doya Moda yarışmasında haftanın beş günü boyunca en güzel kombin için yarışan yarışmacılar haftanın finalinde kolyenin sahibi olabilmek için yarışıyor. Peki Bu hafta Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda haftanın finalinde kolyenin sahibi hangi gelin oldu?

Doya Doya Moda kim elendi Doya Doya Moda haftanın finalinde kolyenin sahibi kim oldu

Ekranların sevilen moda yarışması Doya Doya Moda yarışmasında bir hafta boyunca hazırladıkları kombinleri jüri karşısında sergileyen yarışmacılar hafta boyunca topladıkları puanlar ile kolyenin sahibi olabilmek için yarışıyor. Peki Doya Doya Moda'da bu haftanın finalinde kim kolyenin sahibi oldu? Yarışmaya kim veda etti? İşte Doya Doya Moda yarışmasında elenen isim...

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA KOLYENİN SAHİBİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta kolyenin sahibi Emel Başkan oldu.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda yarışmasında en düşük puan alan üç isim eleme adayı olarak çıktı. Bu yarışmacılar Su, Hanzade, Zenan olarak Kemal Doğulu tarafından açıklandı. Hanzade üçlü arasında kurtuldu ve bu haftada yarışmadan elenmekten kurtuldu. Peki Doya Doya Moda'da Su'mu Zenan'mı elendi? Haftanın en düşük puanını alan isim Zenan Karataş oldu. Yarışmaya veda eden isim bu hafta Zenan Karataş oldu.

Yarışmanın başından bu yana 5 kolye alan ama bu haftaki kombinleri nedeniyle Su Baher Kemal Doğulu tarafından eleştirildi.