Cadde 'Düğmeye bastılar, başka bir boyuta geçtim'

'Düğmeye bastılar, başka bir boyuta geçtim'

01.12.2017 - 08:54 | Son Güncellenme:

Manken, oyuncu ve sunucu Doğa Bekleriz, Bebek Dergisi’nin Aralık sayısına oğlu Hasan Yağız ile röportaj verdi.

Düğmeye bastılar, başka bir boyuta geçtim

Mersin’de ailesiyle birlikte mutlu bir hayat süren Doğa Bekleriz, Yusuf Uğur'la evliliği, Mersin’deki yeni yaşamı, 7 ayda neredeyse tamamen kurtulduğu hamilelik kiloları ve anneliğin kendisine kazandırdıkları hakkında merak edilenlere yanıt verdi.
Bekleriz, “Hamileyken fizyolojik olarak çok zorlandım ama psikolojik olarak iyiydim. Onun da anne karnında çocuğa yansıdığını düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Fıtratında annelik olan bir kadın olduğunu belirten Bekleriz, "Sanki içimde bir annelik düğmesi varmış, ona bastılar ve ben başka bir boyuta geçtim. Yağız 'gık' dese uyanıyorum, 'gak' dese kalkıyorum. Sanki ilk çocuğum değilmiş gibiydi, ekstra bir panik yaşamadım. Tedirginlikler oluyor tabii ki ama Yağız’ın ilk banyosunu tek başıma yaptırdım" şeklinde konuştu.

Yakın zamanda annelik hikayesini anlatacağı kitabını yayınlayacağını belirten güzel oyuncu, "Hamilelik sürecimde aldığım kiloları verdim. O kiloları verdiğim için uzaya çıkmışım gibi hissediyorum çünkü yemek yemek benim için bir keyif. Ben yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım. Kilolarla birlikte hamilelikte bel ağrım da inanılmazdı. Eşime çok çok teşekkür ediyorum, çorabıma kadar o giydirdi. Eşlerin hamilelikteki tavrı, evdeki enerjisi çok önemli. Eşim, benim zorlu hamilelik sürecimi nispeten hafifletti, bana yardımcı oldu. Hamileyken, ‘Allah’ım 9 ayı çok zor geçirdim, öyle bir çocuk ver ki, sakin olsun, mutlu olsun’ diye çok dua etmiştim. Allah yüzüme güldü, Hasan Yağız hiç zor bir bebek değil" ifadelerini kullandı.